Bridal kolekcija za sve koje traže romantičnu i cool vjenčanicu

Sezona vjenčanja, čini se, nikad ne prestaje. Jedan od najvećih izazova za svaku buduću mladenku, kada je planiranje vjenčanja riječ, bez sumnje je potraga za savršenom vjenčanicom. Od najraskošnijih kreacija do jednostavnosti minimalizma, izbora je više no ikad, a za sve one koje traže odmak od tradicionalnog, dizajnerica Karen Walker predstavila je bridal kolekciju u kojoj će sigurno pronaći baš ono što su tražile.

Karen Walker vjenčanice za cool mladenke

Kao jedan od najuspješnijih modnih dizajnerica s Novog Zelanda, Karen Walker istaknula se na svjetskoj modnoj sceni, a njezine kreacije nosile su Sienna Miller, Natalie Portman i Alexa Chung. Nedavno, Karen je predstavila bridal kolekciju za sve mladenke koje traže romantičnu i cool vjenčanicu za svoj veliki dan.

U nježnim off-white nijansama, bridal kreacije Karen Walker savršena su moderna interpretacija klasičnih vjenčanica. Od mini do maxi siluete, od jednostavnosti fini svile do romantičnog izgleda čipke i tila, sa statement rukavima ili efektnim izrezom na leđima, kolekcija s potpisom poznate dizajnerice krije savršeni model za svaku modernu mladenku. Uz divne haljine, u kolekciji se kriju i dva odlična odijela te nekoliko vela koji savršeno zaokružuju modernu bridal priču.

Karen Walker bridal kolekciju otkrijte u nastavku, a sve modele možete pronaći na karenwalker.com.

Foto: Karen Walker

0