Divno vjenčanje jednog od naših omiljenih francuskih parova

Kako izgleda moderno vjenčanje na francuski način? U posljednjih nekoliko godina, manja i opuštenija vjenčanja sve su popularnija. U francuskom izdanju, naravno, čak i mala i jednostavna vjenčanja izgledaju nevjerojatno chic. Prije nekoliko dana, svoje veliko da izgovorili su modna influencerica Camille Charriere i njezin partner, filmaš François Larpin. Uz rečenicu “ever thine ever mine ever ours“, koju će prepoznati svi fanovi Seks i grada, Camille je na svom Instagram profilu podijelila jedan od najljepših trenutaka s vjenčanja i otkrila chic vjenčanicu.

Camille Charriere i François Larpin

Vjenčanje Camille Charriere i Françoisa Larpina započelo je u maloj crkvi, a završilo glamuroznim tulumom. Za ceremoniju, Camille je umjesto klasične vjenčanice odabrala kombinaciju topa i suknje. Prozirnom i sjajnom kompletu iz Celine kolekcije za jesen/zimu 2021./2022., Camille je dodala jednostavne bijele salonke, minimalni make up i opuštene valove ukrašene sitnim biserima. Njezin partner ostalo je vjeran klasici i za vjenčanje odabrao tamno odijelo i bijelu košulju.

Za slavlje nakon vjenčanja, Camille je modernu romantiku zamijenila zavodljivom čipkom. Prozirana slip haljina od raskošne bijele čipke, rukavice od čipke i kosa svezana u zaglađenu punđu kreirale su savršenu transformaciju iz dnevnog wedding looka u zavodljivi outfit za večeru i tulum.

Pogled na dvije vjenčanice Camille Charriere i na nekoliko divnih trenutaka s njezinog francuskog vjenčanja, donosimo vam u nastavku!

Foto: Instagram

0