Odličan online shop koji ima sve što vam treba za vjenčanje sa stilom

@ashbegash

Iz godine u godinu, online shopovi su sve popularnija destinacija za shopping koja nudi baš sve što možemo poželjeti i više od toga. Osim što su nam otvorili vrata u svijet novih brendova i proizvoda, online shopovi promijenili su način na koji kupujemo, ali i način na koji razmišljamo o shoppingu. Jedan od najpopularnijih online shopova je Anthropologie koji na jednom mjestu okuplja odlične modne brendove i nudi nekoliko svojih linija odjeće i modnih dodataka. Uz svima već poznati online shop koji se istaknuo prepoznatljivom estetikom koja spaja klasično, modernog i boemski eterično, Anthropologie je zakoračio i u svijet vjenčanja i posvetio mu zasebni online shop – BHLDN.

@ashbegash

BHLDN – ODLIČAN ONLINE SHOP POSVEĆEN VJENČANJMA

BHLDN je zamišljen kao online shop posvećen vjenčanjima te svim onim svečanim i posebnim događajima za koje tražimo najposebnije odjevne komade i modne dodatke. S naglaskom na vjenčanice, BHLDN okuplja neke od najboljih bridal brendova danas među čijim će modelima svaka buduća mladenka lako pronaći svoju savršenu haljinu za veliki dan – bilo da tražite klasičnu vjenčanicu s modernim pomakom, jednostavnu haljinu za malu ceremoniju ili trendi komplet.

Uz najljepše vjenčanice, Badgley Mischka, Monique Lhuillier, Needle & Thread i drugi brendovi koje možete pronaći u BHLDN online shopu uvijek nude i nekoliko svečanih haljina koje će biti odličan izbor ako tražite haljine za djeveruše ili za neki drugi svečani događaj.

@ashbegash

Osim raskošne ponude vjenčanica i svečanih haljina, BHLDN online shop nudi i web stiliste koji će vam odgovoriti na sva vaše pitanja i riješiti vas svih velikih dilema.

I dok online shop bhld.com ima sve što možete poželjeti u potrazi za vjenčanicom, službeni Instagram profil @bhldn je pravi izvor inspiracije i to ne samo kada je riječ o vjenčanici i haljinama za djeveruše, već i oko svih drugih stvari i detalja vezanih uz vjenčanje – od uređenja prostora do stila fotografije.

@ashbegash

Foto: Instagram

0