Savršena minimalistička vjenčanica iz H&M-a

Zašto high street vjenčanica?

High street brendovi već neko vrijeme ulaze u sve aspekte mode, a kako se mijenjaju trendovi i tradicije po pitanju vjenčanja, tako sve češće možemo vidjeti odlične kreacije u dobro nam poznatim trgovinama u kojima se prije nikad ne bi sjetili tražiti odjeću za tako važna događanja.

Urbani parovi mijenjaju lice vjenčanja, traže se neke nove lokacije, sve su češća intimna vjenčanja na otvorenom, u manjim restoranima, pivnicama; na nekim mjestima gdje inače ne bi zamislili svečanu ceremoniju. Baš zato moderne mladenke znaju da im klasične vjenčanice u takvim prilikama naprosto neće odgovarati i biraju nešto u čemu će se lakše kretati, biti slobodne, no istovremeno se osjećati elegantno i ženstveno. Odijelo, kombinezon, slip haljina, mini haljina, sve su to modeli koji dolaze u prvi plan.

H&M vjenčanica koja priča priču

Druga točka prema kojoj se biraju vjenčanice novog doba je ta da ih više ne želimo čuvati zauvijek, možda ih želimo prenamijeniti ili jednostavno ne želimo potrošiti cijelo bogatstvo na jednu haljinu. Ali želimo da je lijepa, bez sumnje – i tu u priču ulaze high street vjenčanice za koje se brendovi sve više specijaliziraju.

H&M je prije nekoliko godina zakoračio u ovu sferu, prvo sramežljivo, mahom nudeći elegantne haljine za uzvanike, a sada i sve hrabrije s linijom vjenčanica koja se uglavnom može pronaći online. I među njima smo pronašli ovaj minimalistički dragulj – dugu satensku bijelu haljinu s tankim bretelicama koju iz mase izdvajaju asimetrični volani koji tvore dugi prorez na suknji.

Nježna, ali s velikom dozom karaktera sigurno će zapeti za oko mladenkama koje vole jednostavnost i minimalizam, no nisu spremne raditi kompromise po pitanju stila. Idealna je za sva proljetna i ljetna vjenčanja jer sa sobom nosi dozu bezbrižnosti, a istovremeno se može “uozbiljiti” uz drugačiju frizuru i make up.

Pronađite je u H&M online shopu.

Foto: H&M

1