Nova H&M Back To School kolekcija

Nova H&M Back To School kolekcija

Back-To-School-Lili-HM-1

Education is the most powerful weapon which you can use to change the world. So go back to school.

Vrijeme je da naše klince prebacimo iz kupaćih kostima u novu robicu i da se pripremimo za učenje.

Back-To-School-Lili-HM-1a

Bliži se rujan i povratak u školske klupe. U velike i male škole. Možda nam se svima čini teško i stresno, ali je zapravo jako lijepo. Dobili smo još jednu priliku za stjecanje novih prijatelja i novih znanja.

back to school

Koliko god sam se veselila praznicima, toliko sam se veselila i prvom danu škole. Jedva sam čekala dobiti nove knjige, prelistavala sam ih i uživala u mirisu nove knjige. Jeste li i vi koji puta zabili nos u novu knjigu? 🙂

Back-To-School-Lili-HM-1d

H&M Back to school kolekcija

Klinci jako brzo rastu preko ljeta. Neki dan sam Tomi pokušala navući neku majicu dugih rukava od proljeća i nije išlo. Srećom, imala sam priliku kod kuće u miru razgledati novu kolekciju iz H&M-a. Snimila sam par prefora stvari za Tomu. Poprilično sam se uživila i na odjelu za curke, jako mi se dopada kombinacija suknji s bomber jaknicama. Pogledajte na fotkama. Vjerujem da ćete i vi nešto naći za svoje klince i ušminkati ih za prve dane.

Back-To-School-Lili-HM-1e

Moj mali ove godine kreće u malu školu i moramo se ufurati u ruksake i radne stolove kroz godinu. Da se ne iznenadi kada dođe prvi dan u tvrde školske klupe…

Back-To-School-Lili-HM-1hh

Puno se toga promijenilo u školama od kada sam ja bila dijete, ali emocije koje svi imaju prilikom povrata u školu su vjerujem još uvijek iste. You can do this kid!

Back-To-School-Lili-HM-1i

Hvala mojoj Nini što je taj dan fotkala sa mnom. Još fotografija pogledajte na mom blogu Lili Halo Decoration, a možete me pratiti i na Instagramu i Facebooku. Sve artikle s fotografija pronađite na službenoj H&M stranici.

Back-To-School-Lili-HM-1j

A ako i vi jedva čekate opremiti svoje klince za prvi dan škole, pet sretnih čitatelja ima priliku osvojiti H&M poklon bon u vrijednosti od 500 kuna i iskoristiti ga za kupovinu Back to school kolekcije na dječjem odjelu svih H&M trgovina u Hrvatskoj. Sve što morate napraviti je odgovoriti na pitanje iz koje zemlje dolazi poznati brend H&M te odgovor sa svojim podacima (ime, prezime, adresa i kontakt broj) poslati na adresu ifeellucky@journal.hr do nedjelje, 27. kolovoza u ponoć. Obavezno u naslov maila napišite H&M BACK TO SCHOOL. Sretne dobitnike objavit ćemo na dnu ovog istog članka u ponedjeljak, 28. kolovoza 2017. godine.

Dobitnici poklon bonova za kupovinu nove H&M Back To School kolekcije su: Ivana Barić, Marija Grbić, Vesna Henjak Matijević, Marija Bratonja i Barbara Labrović. Čestitamo!

Back-To-School-Lili-HM-1k

Back-To-School-Lili-HM-1l

Back-To-School-Lili-HM-5

Back-To-School-Lili-HM-1lj

Back-To-School-Lili-HM-1m

Back-To-School-Lili-HM-5b

Back-To-School-Lili-HM-1n

Back-To-School-Lili-HM-2a

Back-To-School-Lili-HM-2b

Back-To-School-Lili-HM-5c

Back-To-School-Lili-HM-2c

Back-To-School-Lili-HM-2l Back-To-School-Lili-HM-3d

Back-To-School-Lili-HM-3g

Back-To-School-Lili-HM-5a

Back-To-School-Lili-HM-4a

Back-To-School-Lili-HM-4b

Učitati još
Zatvori