High street vjenčanice za mladenke koje znaju što žele

High street vjenčanice za mladenke
koje znaju što žele

Sezane

Sa sve većom raznolikošću online shoppinga koja se otvara pred nama, moderne mladenke shvaćaju da salon vjenčanica nije jedino rješenje kada je riječ o njihovom velikom danu. Brojne su opcije danas kao na dlanu, pogotovo ako nemate krojačicu od povjerenja da vam ispuni želju savršene haljine, a niste spremni izdvojiti velike svote novca za haljinu koju ćete (najvjerojatnije) odjenuti tada i nikada više.

Brojni high street brendovi prepoznali su ovu priliku na tržištu te ih danas sve više nudi bridal kolekcije po povoljnim cijenama gdje zaista možete pronaći divne haljine najrazličitijih stilova. No klasična imena koja viđate u svakodnevnom shoppingu poput H&M-a, Asosa, Topshopa, imaju još jednu konkurenciju u vidu Instagram brendova koji lansiraju haljine još preciznije i ljepše izrade, a često cjenovno itekako konkurentne.

High street vjenčanice iz novih kolekcija

Sezane

Sve, naravno, ovisi o vašoj ideji vjenčanja. Ako birate ležerniju opciju onda svakako istražite sve što se nudi u online trgovinama jer bi se mogli iznenaditi kad svoju vjenčanicu iz snova pronađete u bridal sekciji omiljene trgovine u kojoj i inače kupujete odjeću. Čak se ne morate ograničiti isključivo na bridal kolekciju, high street brendovi često imaju divna rješenja u kategoriji haljina, od kvalitetnih materijala i u nježnim bojama koje će pristajati svakom vjenčanju – pogotovo ako brend ima i premium liniju.

Proljeće je, naravno, donijelo neke nove kreacije u trgovine, a mi smo u nastavku izdvojili best of. Sezona vjenčanja kreće, ako još niste pronašli vjenčanicu po svojoj mjeri, možda se u našem izboru krije ona savršena.

Sezane

Sezane

Sezane

Sezane

Sezane

Reformation

Reformation

Reformation

Reformation

Reformation

Asos

Asos

Asos

Asos

Asos

Asos

Topshop

Topshop

Topshop

H&M

H&M

H&M

Self-Portrait

Self-Portrait

Self-Portrait

Self-Portrait

Dorothy Perkins

Dorothy Perkins

Dorothy Perkins

Foto: H&M, Reformation, Dorothy Perkins, Self-Portrait, Asos, Topshop

Učitati još
Zatvori