Vjenčanice koje možete personalizirati vlastitom izvezenom porukom

Vjenčanice koje možete personalizirati
vlastitom izvezenom porukom

Jedan od najljepših, najuzbudljivijih i često frustrirajućih momenata vjenčanja je pronalazak savršene vjenčanice. Bez obzira na stil koji tražite, rijetki su oni koji znaju kako točno žele da vjenčanica izgleda i kada je probaju da to zaista bude to. Češća su razočaranja, da se ne osjećate dobro u svojoj koži i da haljina ne progovara o vašoj osobnosti onako kako bi trebala – i onda krećete u daljnju potragu.

Danas je industrija vjenčanja toliko razvijena da zaista svatko može pronaći svoju nišu i haljinu koja će mu odgovarati po svim parametrima. No da bi zaista bila ekstra posebna, treba kopati duboko.

Delikatne vjenčanice Hermione de Paula

Jedan od brendova koji je svojim mladenkama ponudio nešto više dolazi iz Londona i zove se Hermione de Paula. Nakon završetka školovanja i rada s dizajnerima kao što su Alexander McQueen i John Galliano, upoznala je čari crvenog tepiha te čak kreirala haljine za Florence Welch i Beyoncé. Tako je razvijala svoju liniju svečanih haljina, no paralelno su na red došle i vjenčanice.

Dizajn vjenčanica prepoznatljiv je po delikatno izvezenoj čipki, uglavnom floralnim motivima koji se protežu duž cijele haljine te lepršavim, prozirnim dijelovima koji haljinu čine iznimno nježnom. No faktor koji ih čini toliko posebnima je opcija vezenja citata, poruka, riječi pjesama pa čak i motiva kao što su omiljeni ljubimac na skrivene (ili jasno vidljive) dijelove haljine. Upravo to može jednu običnu haljinu podići na novu razinu i napraviti najljepše sjećanje dana vjenčanja.

Studio se nalazi u Londonu, no konzultacije oko vjenčanice mogu se održati i putem Skypea. Više na službenoj stranici brenda.

Foto: Hermione de Paula

Učitati još
Zatvori