Haljine, kombinezoni i odijela za građansko vjenčanje

Haljine, kombinezoni i odijela za
građansko vjenčanje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taralynn Lawton (@taralynnlawtonphoto) on

Što odjenuti na crkveno vjenčanje možda je puno lakši odabir nego kada je riječ o građanskim vjenčanjima. Možda nećete odmah pronaći vjenčanicu iz snova, ali svakako imate izbora napretek – što se tiče salona, dizajnera te u konačnici online brendova. Građansko vjenčanje bi mogla biti složenija stvar ako klasična vjenčanica ne dolazi u obzir i želite nešto manje formalno, no jednako lijepo i elegantno. Odlazak u vijećnicu ili općinu traje kraće i vjerojatno ćete se osjećati bolje ako ćete biti pokretniji i opušteniji. Zato će mnogi odabrati kraću haljinu ili kombinezon, laganije materijale i jednostavnije kombinacije. A prave kulerice ove sezone definitivno biraju bijelo odijelo.

Modne ideje za građansko vjenčanje

Brojni brendovi specijalizirani baš za vjenčanja, za vjenčanice i odijela općenito, u svoju su ponudu počeli uvoditi kategoriju građanskog vjenčanja u kojoj se nalaze savršeno elegantni komadi u kojima ćete se baš dobro osjećati u svojoj urbanoj, manje formalnoj priči. A ako niste spremni kupiti vjenčani outfit “naslijepo” onda se uvijek možete okrenuti high street brendovima u čijim trgovinama se kriju odlični svečani komadi koji se mogu slagati da kreiraju kombinaciju iz snova. Primjerice, bijela slip haljina i bijeli blejzer na dvostruko kopčanje bit će pun pogodak ovog ljeta, kao i suknja u kombinaciji s bluzom, ili pak bijele mrkva hlače do gležnja i pelerina blejzer, kada već vremenski počnemo prelaziti u jesenska vjenčanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bo (@bashful_captures) on

Ljetnim će mladenkama svakako biti lakše jer lepršavih, nježnih materijala zaista ne nedostaje kad je riječ o haljinama, odijelima ili kombinezonima te već sada mogu početi krojiti svoje kombinacije. U nastavku smo izdvojili sve što se može pronaći u trgovinama odmah i što bi odlično moglo odgovarati jednom građanskom vjenčanju te dobrom tulumu nakon.

ASOS

ASOS

ASOS

ASOS

ASOS

Mango

Mango

Mango

BHLND

BHLND

BHLND

BHLND

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Reformation

Reformation

Reformation

Camille Recoin

& Other Stories

& Other Stories

& Other Stories

Foto: Instagram, ASOS, BHLDN, Mango, Zara, Camille Recoin

Učitati još
Zatvori