Haljine i kombinezone ovog pariškog brenda htjet ćete nositi i nakon vjenčanja

Haljine i kombinezone ovog pariškog brenda htjet ćete nositi i nakon vjenčanja

Kada je riječ o građanskom vjenčanju, izbor odjevnih kombinacija naglo se sužava, pogotovo ako nemate volje komplicirati i ne želite raskošnu vjenčanicu za obred u gradskoj vijećnici ili općini. No jednako tako, vjerojatno, ne želite ništa obično – o svojem velikom danu razmišljate kao o divnoj, elegantnoj prigodi, gdje se kao mladenci želite istaknuti u prvom planu, pa vam opcija zgrabiti prvu haljinu iz neke trgovine ipak ne odgovara.

Muškarcima je izbor čak i olakšan jer manje svečanih odijela od smokinga ima napretek, u ljetnim mjesecima mogu odabrati lan, upariti to s lijepom košuljom i možda neformalnim cipelama, i njihova je kombinacija riješena. No, ako ste se ikad bacili u potragu za ženskim opcijama, vidjeli ste da nije lako pomiriti sve što treba pomiriti – vaš ukus i stil, prigodu, godišnje doba, tip svadbe koji će uslijediti nakon samog obreda i slično.

Brend kojem je teško odoljeti

Pisali smo već o odijelu kao jako zanimljivoj chic opciji, a danas ćemo vas upoznati s jednim pariškim brendom koji se specijalizirao za civilne obrede.

UNI Paris je mladi brend koji u svojoj kolekciji ima haljine, kombinezone, hlače, suknje, topove, blejzere koji se svi mogu sparivati za vašu idealnu kombinaciju. Top s otvorenim leđima, suknja i blejzer ili hlače, top i blejzer postaju jako cool izbor koji će vas sigurno usrećiti. Haljine na preklop ili kombinezoni s izrezima na leđima ili sa strana definitivno su elegantno rješenje koje može postati i više od odabira samo za vjenčanje. Lijepe lepršave krojeve, koji grle linije tijela na pravim mjestima, moći ćete nositi i kasnije jer modeli su univerzalni. Štoviše, toliko su klasični i lijepi da im sigurno nećete moći odoljeti.

Brend trenutno ima samo salon u Parizu, no jednom kad na svojoj službenoj stranici otvore web-shop bit ćemo prvi u redu.

Foto: UNI Paris

Učitati još
Zatvori