eNvy room predstavlja nove predivne vjenčanice – s romantičnim puf rukavima

eNvy room predstavlja nove predivne vjenčanice – s romantičnim puf rukavima

Svijet vjenčanja prošle se godine značajno izmijenio, no interes za svadbenim slavljima i dalje ne jenjava. Mnoge mladenke zamijenile su svoj prošlogodišnji termin vjenčanja za onaj ovogodišnji, a tu su i brojne nove mladenke koje su inicijalno isplanirale svadbu za 2021. godinu. U kalendaru svake od njih nameće se uvjerljivo najuzbudljiviji zadatak: izbor savršene vjenčanice, pa je ovih dana u domaćim ateljeima posebno živahno.

A živahno je i kod modnog dvojca eNVy room, koji je postao nezaobilazan ‘place to be’ kada je riječ o pronalasku vjenčanice iz snova. Nikica i Vjeko već nas godinama fasciniraju količinom i raznovrsnošću stilova vjenčanih haljina koje obično predstavljaju u siječnju za tekuću godinu, pa tako iznimka nije bio ni početak 2021., kada su nam predstavili svu raskoš svojih novih wedding modela.

Ovih su nam dana prišapnuli još jednu super stvar: snimili su mali editorijal, u kojem glavnu ulogu igra nekoliko sasvim novih eNVy room vjenčanica, a svima njima zajednički je jedan potpuno romantičan element – puf rukav!

Radi se o tri nova eNVy room wedding modela: jednoj vjenčanici koja prati tijelo, jednoj lepršavoj/raskošnoj vjenčanoj haljini i jednom kombinezonu.

“Sva tri komada se nose uz puff rukave koji su odvojivi tako da mladenka ima dvije opcije za nositi tokom večeri. Ta tri komada su izrađena od organze i svilenog satena. Uz te vjenčanice snimili smo i par komada iz već predstavljene kolekcije s početka godine”, otkrivaju Nikica i Vjeko.

Novi stilovi osvojili su nas na prvi pogled, a ako ste i vi već pronašle nekog osobnog favorita, ili općenito planirate otići u izvidnicu vjenčanih modela koje eNVy room ove godine nudi, ponudu brenda možete pogledati uz rezervaciju termina na 099 23 22 939.

eNVy room pratiti možete putem službene Internet stranice www.envyroom.com, putem Facebooka https://www.facebook.com/eNVyroom.hr ili na Instagramu.

Foto: Karla Jurić i Ive Trojanović

Make up: Sanja Agić

Frizura: Draška Topić

Preporuka

Zatvori