Donje rublje za sve tipove vjenčanica

Donje rublje za sve tipove vjenčanica

Grace Loves Lace

Iako je svakoj mladenki fokus na vjenčanici koja će obilježiti veliki dan vjenčanja, iza savršenog izgleda vjenčanice krije se kvalitetno i odgovarajuće donje rublje. Svakako nešto u čemu će vam biti udobno cijeli dan, a onda ovisno o vjenčanici i nešto što će biti nevidljivo, a opet savršeno istaknuti formu. Ovdje treba pametno uračunati veličinu grudi pa možda odmah prestati maštati o nečemu potpuno otvorenih leđa, bez odgovarajuće podrške s prednje strane, ako znate da bez grudnjaka nikako ne možete. Iako danas postoje različiti silikonski nastavci i naljepnice koji daju određenu čvrstoću i podršku, treba unaprijed imati spreman proizvod kako se ne bi u najgorem mogućem trenutku iznenadili da se “grudnjak” odlijepio.

No industrija bridal donjeg rublja daleko se razvila, imajući na umu baš sve različite modele vjenčanica, te tako na tržištu danas možete pronaći oblik grudnjaka i gaćica koji će se uklopiti u gotovo svaku haljinu. Gaćice ne bi trebale predstavljati problem u slučaju modela koji ne grle obline – ako je u pitanju krinolina s korzetom, onda se ne morate brinuti i možete se opustiti što se odabira tiče. Ako pak nosite usku haljinu ili haljinu od jako nježnih materijala koji će ocrtavati baš svaki rub, onda morate obratiti pozornost i na model i na boju gaćica i grudnjaka.

H&M

Kakvo donje rublje odabrati?

Neće svaka bijela boja ili boja kože odgovarati nijansi vaše haljine, iako ste vjerojatno uvjereni da bi trebala. Zato, ako je moguće, ponesite svoju usku haljinu u svlačionicu kad isprobavate donje rublje i odmah provjerite ocrtava li se ili prozire nešto što ne bi smjelo. Dobro se promotrite iz svakog kuta, možda najbolje da ste s pratnjom, pa procijenite jesu li boja i materijal donjeg rublja odgovarajući. Ako je haljina uska, od laganog materijala, možete zaboraviti na čipku – mikrofibra i glatki pamuk su vaši prijatelj. Zagledajte se i u klasične kolekcije brendova, basic komadi često su najbolji.

Možda će vam trebati gaćice visokog struka, ako želite biti sigurni da ste u potpunoj kontroli i da će držati sve što trebaju, možda tange, a možda i bokserice. Grudnjaci bez naramenica, s dubokim izrezom, koji se kopčaju oko trbuha, balconette, push up, bralette, različiti shaping bodiji ili korzeti, sve to možete pronaći u ponudu različitih brendova – od high end do high street varijanti.

U nastavku donosimo naš odabir online i fizičkih trgovina za sve tipove vjenčanica.

Bhldn

Bhldn

Bhldn

Bhldn

Bhldn

Bhldn

Bhldn

Intimissimi

Intimissimi

Intimissimi

Intimissimi

Intimissimi

Intimissimi

Intimissimi

Yamamay

Yamamay

Yamamay

Yamamay

Victoria’s Secret

Victoria’s Secret

Victoria’s Secret

Agent Provocateur

Agent Provocateur

Agent Provocateur

Agent Provocateur

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

Oysho

Oysho

Oysho

Oysho

Oysho

Foto: Grace Loves Lace, H&M, Oysho, Agent Provocateur, Intimissimi, Yamamay, BHLDN, Victoria’s Secret

Učitati još
Zatvori