Vjenčanice srpske dizajnerice za sve tipove vjenčanja

Vjenčanice srpske dizajnerice za
sve tipove vjenčanja

Svaka mladenka zamišlja svoje vjenčanje kao moment u kojem će zasjati, u potpunosti u svojem stilu i u skladu s cijelom temom vjenčanja. Nekada će to biti kostimić ili trendi bijelo odijelo, ako je riječ o urbanoj priči u vijećnici, a ponekad prava pravcata krinolina koja će zasjeniti sve druge haljine.

Pri odabiru modela haljine, veliku ulogu igra i odabir dizajnera ili salona u kojem će vjenčanica biti kupljena. Zbog toga se mjesecima obilaze trgovine i odrađuju probe, kako bi se pronašla ona savršena, a često su visoko na popisu domaći dizajneri – s time da ne smijete zaboraviti svoju potragu proširiti i na regionalne dizajnere.

Dizajnerica Bojana Ugrešić

Među njima svakako obratite pozornost i na Bojanu Ugrešić, dizajnericu koja svoju bazu ima u Novom Sadu. Nakon što je deset godina radila kao stilistica, kreativna direktorica i dizajnerica u video produkciji, svu svoju pažnju usmjerila je u razvoj svog brenda. Upravo je lansirala novu kolekciju pod nazivom Touch of Heaven gdje su u prvom planu vjenčanice.

Koncept svake kolekcije je takav da ima svoju priču i priliku za koju je namijenjen, a brend je inspiriran trojstvom uma, tijela i duše. U ovom slučaju je to moderna verzija vjenčanice i outfiti koji su prilagođeni za takvu priliku kako bi svaka dama u kolekciji mogla pronaći nešto za sebe.

Kolekcija Touch of Heaven

Kroz prizmu svjetlosti, laganih, lepršavih formi i pažljivo odabranih materijala, jednostavnost se provlači kroz sve kolekcije, a ženstvenost i romantika su osnova cijele priče. Sofisticirani elementi stylinga, lepršavost tila, organdina, svilenkastih slojeva, tvida s lameom u nijansama biserno bijele, mint i pastelne roza boje su nešto što reflektira upravo taj sentiment. Svaki komad je izrađen s velikom pažnjom u ateljeu dizajnerice i ima svoju priču koja se vidi u imenu modela.

U nastavku pogledajte modele iz nove kolekcije, a na službenoj stranici brenda doznajte sve potrebne informacije kako neka od ovih haljina bila vaša vjenčanica iz snova.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori