Čarobna soba za djevojčice

Čarobna soba za djevojčice

Lilihalodecoration-girls-room-1

Često doma preslagujem i reorganiziram namještaj i detalje.

Tako mi je jednom prilikom došlo stilizirati kutak u Tominoj sobi i napraviti prijedlog sobe za djevojčicu.

Lilihalodecoration-girls-room-1c

Vrlo često me čitatelji i klijenti pitaju za savjete za uređenje interijera i stiliziranje. Primijetila sam da sobe vrlo često budu zatrpane igračkama i raznoraznim stvarima koje i vi i vaši klinci dovučete. Takva je situacija kod baš svakoga, vjerujte. I kod mene doma. Ali pokušavam organizirati prostor maksimalno. Tako smo i ovaj vikend opet preslagivali i sortirali igračke.

Lilihalodecoration-girls-room-2a

Ispod ovog kreveta nalazi se nekoliko kutija s igračkama. Od većih do manjih. Ovisno što je potrebno sortirati. Obavezno iskoristite prostor ispod kreveta. Kutije se lako izvlače, tako da je usisavanje i održavanje omogućeno bez problema.

Lilihalodecoration-girls-room-2b

Jedan od najboljih proizvoda koji imamo su ove predivne Tellkiddo vreće za igračke. Iako su od papira, one su toliko izdržljive da su znale preživjeti i Tomu unutra! 🙂 Znao je isprazniti cijelu vreću i uskočiti u nju. Pogledajte na Tellkiddo web stranici koje sve fora proizvode imaju u asortimanu. Od posteljine, papirnatih vreća, vreća od tkanine, postera…

Lilihalodecoration-girls-room-7

Lilihalodecoration blog je krajem 2016. godine postao ponosan brand representative za Tellkiddo proizvode.

Lilihalodecoration-girls-room-3

Osim Tellkidda, u našim lokalnim dućanima, možete uistinu pronaći jako lijepih vreća za pohranu igračaka. Zato dobro organizirajte prostor u sobi i predvidite mjesto i za vreće. Osim što su funkcionalne, one su i jako lijepe.

Lilihalodecoration-girls-room-3b

Ovako možete sobicu za dječaka prenamijeniti u onu za djevojčice

Djevojčice jako vole sve ‘princezasto’. Meni se osobno dopadaju više pastelne nijanse, bilo da je u pitanju interijer za odrasle ili male. Baldahin iznad kreveta, hrpa jastuka i ugodna posteljina.

Lilihalodecoration-girls-room-3c

Dekor za dječje sobe koji ja obožavam koristiti u interijerima je onaj od Beebee design. Nedavno su otvorili i web shop.

Lilihalodecoration-girls-room-3d

Na slikama vidite Beebee design baldahin, jastuke, predivan bež ovratnik i čarobni štapić. I sve to dobijete zapakirano u ovako divnoj smeđoj vreći za igračke. YAY!  Jako se veselim Beebee proizvodima za bebe i njihovoj pomoći u preuređenju Tomine sobe i opremanju nursery kutka.

Lilihalodecoration-girls-room-4

Bijele zvjezdice koje vise s Baldahina su divno djelo spretnih ruku moje Mirne i njezinog brenda Dreamoholic.

Lilihalodecoration-girls-room-5

Svijetlo rozi, laneni poplun na krevetu je od Cats and boys. Još jedan genijalan domaći brend. Nadam se da ih pratite na Instagramu.

Lilihalodecoration-girls-room-4b

Ovu veliku olovku od grane drveta je izradila i poklonila mi moja Nina. Dovukla je i ovo veliko ravnalo za snimanje. Provjerite što sve imate po šupama i garažama. Vjerujem da imate ovakvih blaga…

Lilihalodecoration-girls-room-4c

Ovaj predivan sivi stolac sam pronašla na otpadu i preuredila ga. Sada je postao jedan od omiljenih komada namještaja u stanu.

Lilihalodecoration-girls-room-5b

Crni mrežasti stolac je iz Jyskove kolekcije vrtnog namještaja, a poster je od brenda Minilearners.

Lilihalodecoration-girls-room-5a

Zidne naljepnice koje često vidite na fotografijama, radim ja sama. Kako su nastale, pročitajte u jednom od prijašnjih članaka.

Lilihalodecoration-girls-room-6

Uistinu se nadam da ste dobili ideju kako bolje organizirati sobu vaših klinaca, gdje pronaći artikle, a da i dalje ostane čarobna jer njihovi prostori moraju biti takvi.

Još lijepih interijera i kreativnih projekata naći ćete na mom Instagram i Facebook profilu te Lili Halo Decoration blogu.

Učitati još
Zatvori