Bajkovita vjenčanja na otvorenom

zvonacatering-galerijamestrovic6

Znate li što će bitno odrediti vaše vjenčanje? Njegova lokacija.

Vjenčanje na otvorenom nameće se kao najnoviji trend u svijetu vjenčanja i postaje sve popularnije, što ne čudi s obzirom na njegovu čarobnu atmosferu koja sve pretvara u događaj iz snova. To su posebne, lijepe i romantične priče koja spajaju ljepotu prirode i ambijenta sa svime onime o čemu ste ikada maštali. A mašti ovdje zaista nema kraja – vjenčanje na otvorenom može se postaviti bilo gdje u prirodi i tako stvoriti prekrasnu kulisu, koju dodatno mladenci mogu ukrasiti prema vlastitim željama.

I ne morate se uopće brinuti hoće li vaše vjenčanje biti unikat – Hrvatska ima mnoštvo prirodnih ljepota, stoga su i opcije za ovakav tip vjenčanja beskonačne.

zvonacatering-galerijamestrovic5

zvonacatering-galerijamestrovic2

Seniori u organizaciji vjenčanja na otvorenom su Zvona catering, čija obiteljska priča u ovom poslu traje već 20 godina. Njihova priča se ponovno i svake godine ispriča kroz brojne domjenke i događanja. No, ne priča svako događanje istu priču – svako sljedeće im je drugačije, inovativnije, kreativnije. U njihovom portfoliju je milijun trenutaka za pamćenje, a posebno onih koje pripreme kao vjenčanja na otvorenome u Galeriji Meštrović i Vili Dalmacija u Splitu.

zvonacatering-galerijamestrovic7

U reprezentativnoj Galeriji Meštrović koja odiše luksuzom i posebnošću, vjenčanje će vam biti priređeno pod vedrim nebom. Prvo će vas sunce grijati, a navečer zvijezde nadgledati… Savršeno, zar ne? Uz to, tijekom vjenčanja možete pogledati i zaista vrijedan opus umjetničkih remek-djela izvedenih u mramoru našeg poznatog umjetnika Ivana Meštrovića, koji je i dao sagraditi ovo velebno zdanje.

zvonacatering-galerijamestrovic3

zvonacatering-Galerija-Mestrovic-1

Oduševit će vas i ideja vjenčanja u Vili Dalmacija koja zrači posebnošću, a opet takvom jednostavnošću i skromnošću. Ujedno je smještena tik uz more i iznad prekrasne uvale, što vjenčanje na ovakvoj lokaciji čini još bajkovitijim… Idealno za sve vječne romantičare.

zvonacatering-viladalmacija3

Vjenčanja s potpisom Zvona cateringa održana su i u drugim dijelovima lijepe naše – na tvrđavi Lovrijenac u Dubrovniku, u dvorcu u Čakovcu, u vili u Istri, u diskoteci Aurora u Primoštenu, na pješčanoj plaži na Čiovu, u šatoru kraj jarunskog jezera, na Sljemenu i na vrhu Velebita! A popis još nije ni konačan. Ništa nije nemoguće, samo se treba prepustiti stručnjacima…

zvonacatering-viladalmacija

zvonacatering-viladalmacija2

zvonacatering-viladalmacija4

Foto: Zvona Catering

0