Aplikacije koje umanjuju stres uoči vjenčanja

Aplikacije koje umanjuju stres
uoči vjenčanja

Svatko tko se ikad pozabavio planiranjem vjenčanja, svojeg ili tuđeg, zna koliko stresnih situacija se može roditi iz nekih potpuno neočekivanih trenutaka. Imati sve pod kontrolom apsolutno je nemoguće i često treba biti spreman na brojne kompromise kako bi se zadržala prvobitna ideja vjenčanja u koliko-toliko originalnom obliku.

Kada se stvari otmu kontroli, treba se zbrojiti, duboko disati i nekako preko svega preći bez previše uzrujavanja. Iako možda imate svadbu u 19 sati, a još u 17 restoran nije ni blizu spreman – na kraju sve može biti savršeno.

U takvim trenucima vjerojatno želite pobjeći što dalje od mobitela, no korisne aplikacije koje potencijalno nudi mogle bi vam olakšati stresne trenutke. Brojne su aplikacije osmišljene upravo sa svrhom opuštanja i umanjivanja stresa, ne samo u prilikama kao što su vjenčanje, nego i svakodnevnim stresnim situacijama.

Aplikacije mogu kreirati stress free zonu

Na kraju radnog dana često nam treba malo koncentracije na mir i opuštanje, odmaka od svih stresnih situacija s kojima smo se možda suočili pa ako, primjerice, ne prakticirate jogu, trebali bi se barem usredotočiti na svoje disanje i tako se umiriti.

Budući da treba vježbe da se samostalno “primite” tog zadatka, aplikacije vas mogu voditi kroz proces smirivanja i dubokog disanja putem posebno osmišljenog sadržaja.

Top pet aplikacija koje možete isprobati:

Foto: Pexels

Učitati još
Zatvori