5 ključnih modela cipela za mladenke koje ne vole visoke pete

5 ključnih modela cipela za mladenke
koje ne vole visoke pete

@loljacobs

Jedna od najvažnijih misli u glavi svake mladenke kad zamišlja svoje vjenčanje je da na taj dan zablista, da se osjeća posebno i lijepo te da zaista uloži maksimum u izgled. Zbog toga se planiraju beauty tretmani, odlazi se na masaže, treninzi u teretani postaju rigorozniji, angažiraju se frizeri i make up artisti, bira se posebna manikura – a sve da bi taj dan prošao besprijekorno.

Zašto baš visoke pete?

U silnoj želji da sve bude savršeno, mnoge će mladenke zanemariti sebe, pokušati projicirati sliku savršenstva koju su stvorile tokom godina te odabrati haljinu koja izgleda dobro na fotki, ali je strašno neudobna, nositi frizuru i make up koji nisu praktični za vrući ljetni dan, primjerice, te, možda najčešće od svega, “zaglaviti” u visokim petama, iako bi se puno bolje osjećale s udobnim blok potpeticama ili čak posve ravnim cipelama.

@brooke.couch

Žene koje kontinuirano prakticiraju hod u visokim petama svoj će veliki dan obilježiti savršenim parom vrtoglavo visokih salonki i s punim pravom, no i one koje nisu toliko vješte balansirati na tankim potpeticama, imat će osjećaj da je to ono što se “mora” kada je riječ o ovako svečanim prilikama, vjerojatno zaboravljajući da su si na isti način upropastile maturalnu večer i došle doma sa žuljevima i bolnim stopalima zahvaljujući novim divnim cipelama.

Budite svoji…

One potpuno vjerne sebi reći će da norme nikad nisu bile za njih i odmah obući ono u čemu se osjećaju najudobnije ili se u najmanju ruku presvući nakon ceremonije u ravne cipele jer ipak je pred njima cijela noć plesanja, stajanja, zabavljanja. Ljetne mladenke definitivno imaju više izbora od zimskih te će s lakoćom pronaći ravne modele za svoj veliki dan – od tenisica, preko sandala, natikača, pa čak i stabilnih cipela na blok petu. U nastavku smo izdvojili ključne modele koji će zamijeniti visoku petu i nekoliko prijedloga za vaše ljetno vjenčanje.

Ravne sandale

Mango
Topshop
Mango
Zara
Zara
Topshop
Mango

Blok peta

Mango
Jimmy Choo
Mango
Mango
Zara
Stuart Weitzman
Uterque

Balerinke

Jimmy Choo
Uterque
Uterque
Mango
Mango
Zara

Natikače

Jimmy Choo
Zara
Topshop
Zara

Tenisice

Converse
Converse
Golden Goose
Golden Goose

Foto: Instagram, Zara, Mango, Net a Porter, Uterque, Topshop

Učitati još
Zatvori