Znamo koje nijanse nosimo na noktima u novoj sezoni, a koje su definitivno out
Znamo koje nijanse nosimo na noktima u novoj sezoni, a koje su definitivno out

Znamo koje nijanse nosimo na noktima u novoj
sezoni, a koje su definitivno out

Dok se svijetovi mode i ljepote neprestano mijenjaju, trendovi boja za nokte također doživljavaju evoluciju. O mnogima smo već pisali, a sada vam donosimo koje boje za nokte definitivno nisu u prvom planu za novu sezonu u 2024. godini. Ako želite pratiti najnovije trendove, razmislite o preskakanju ovih nijansi i eksperimentirajte s odličnim alternativama koje će dominirati ovo proljeće i ljeto.

Izbjegavamo mint zelenu, a nosimo nebesko plavu

Sjećate li se dana kada je Essie’s Mint Candy Apple bio ‘it’ lak za nokte? Svi su bili opsjednuti ovim svijetlim, mint zelenim nijansama, a potpuno razumijemo i zašto. Međutim, danas se svi slažemo da ova boja djeluje pomalo zastarjelo i ovog ćemo proljeća pastelno zelene zamijeniti nebesko plavim nijansama. Predivna plava nijansa bila je naša ‘it’ boja laka za nokte za mjesec travanj. Ako pratite trendove u svijetu mode, vjerojatno ste uočili da je nebesko plava nijansa posvuda, pa zašto je ne bismo isprobali i na noktima?

Izbjegavamo frosted pink, a nosimo baby pink

Matirani ružičasti nokti nisu u trendu, ali ne bojte se, jer mi imamo savršenu alternativu – baby pink. Ova bezvremenska nijansa nikada neće izaći iz mode, a zahvaljujući nježnom izgledu, sigurno će upotpuniti svaki outfit.

Izbjegavamo glitter, a nosimo chrome

Iako se modni i beauty trendovi 90-ih vraćaju, glitter nokte ćemo ipak ostaviti u prošlosti. Umjesto toga, sve se vrti oko šik, chrome manikura koje će vašim noktima dati malo dodatnog sjaja. Od Hailey Bieber do Rosie Huntington-Whiteley, chrome nokti na ljestvici su najpopularnijih stilova posljednjih nekoliko godina.

Izbjegavamo bijelu, a nismo bijeli micro french

Svi se slažemo da se french manikura vratila u velikom stilu 2024., budući da savršeno odgovara popularnoj clean girl estetici. Ovaj trend savršen je za sve ljubitelje minimalizma.

Izbjegavamo neonske nijanse, a nosimo neutralne

Neonske nijanse preskačemo čak i na ljeto. Ako vam se sviđa quiet luxury estetika, svakako uzmite u obzir neutralne nijanse. A ako ste među onima koji nose isključivo neutralne nijanse na noktima, neće vam biti teško pratiti trend.

Učitati još
Zatvori