Slovenski gastro majstori stižu u Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

Slovenski gastro majstori stižu u
Falkensteiner Hotel & Spa Iadera

falkensteiner11

Sunce, more, proljetni mediteranski duh i… zamamni miris roštilja! Može li bolje? Smještena na poluotoku Punta Skala, Falkensteinerova Iadera poznata je po wellness doživljaju, prvoklasnoj usluzi, visokim ekološkim načelima i alpsko-jadranskoj kuhinji. U takvom ambijentu, od 01. do 03. travnja 2016., očekuje vas gurmanski vikend za pamćenje.

Za sve foodieje, ljubitelje mesnih i ribljih delicija s roštilja, egzotičnih čarolija iz woka, amaterske kuhare entuzijaste i sve one koji naprosto vole dobro jesti – ovo je prilika da nauče kako svoje nepce nagraditi sofisticiranijim recepturama od klasičnih ražnjića ili ćevapčića. Od roštiljanja i prženja do pečenja i kuhanja, bit ćete zadivljeni što sve možete stvoriti koristeći jednostavne tehnike roštiljanja prema savjetima najvećih roštilj mahera poput Weber Grilla na čijim roštiljima će se izvoditi program.

falkensteiner-rostilj

Tijekom 7-satnog programa majstori roštilja naučit će vas baš sve – od pripreme žara za roštilj, pripreme mesa, direktnog i indirektnog pečenja, čišćenja žara, trikova kako doći do potpunih žar otisaka na mesu do osnove dimljenja. Na reportoaru će se pronaći i plućni file irskog goveda, Irish RibEye na žaru, priprema burgera na žaru, rižoto s jadranskim škampima i šafranom u woku na žaru te hobotnica ispod peke s krumpirom i povrćem. Za sladokusce neće izostati deserti sa žara.

Uz pomoć profesionalnih roštilj-stručnjaka koji stižu iz Slovenije očekujte transformaciju od vikend roštilj-entuzijasta do profesionalnog grill majstora. Naravno, degustacija svih delicija s roštilja je uključenja. A uz sve to razmazite se u svim užitcima koje Hotel & Spa Iadera pruža! Više o ponudi doznajte ovdje.

falkensteiner_velika

Učitati još
Zatvori