Trendovi nakita za ljeto: Vibrantne boje i blistavi dijamanti kao must have kombinacija
Trendovi nakita za ljeto: Vibrantne boje i blistavi dijamanti kao must have kombinacija

Trendovi nakita za ljeto: Vibrantne boje i blistavi dijamanti kao must have kombinacija

Bliži nam se ljeto, a to u modnom smislu znači samo jedno – dolazak novih trendova u omiljene kolekcije. Da biste ovog ljeta posebno zablistali, preporuka je uložiti u modne detalje pomoću kojih ćete osvježiti vaše kombinacije. Oni su najvažniji dio svakog looka i čine razliku, stoga ih je potrebno pomno birati a mi bismo posebno istaknuli nakit. Nakit obožavamo i nosimo kroz čitavu godinu, a ljeto u kombinaciji s vibrantnim i blistavim draguljima je definitivno neodoljiv spoj koji će vašem izgledu podariti wow efekt.

U toplijim mjesecima koji su pred nama, uz preplanuli ten i izloženiju kožu, igra s nakitom je neizostavan dio svake modne kombinacije. Slojevi odjeće se smanjuju a počinju se nizati dragulji koji dolaze do izražaja. Živahni komadi nakita podižu raspoloženje, pružaju inspiraciju i savršeno upotpunjuju ljetne outfite. Od nježnih boja i laganih materijala večernjih haljina, žarkih kupaćih kostima do elegantnih večernjih kombinacija, ove sezone nema pravila i možete se poigrati modom na pravi način. Odaberite nakit koji odgovara vašoj osobnosti i nosite ga u svim prilikama.

mamić 1970

Upečatljivi nakit kojem nećete odoljeti

Ako ste u potrazi za komadima koji odišu vedrinom, neodoljivim detaljima i elegancijom, donosimo predivnu selekciju koja ističe ljepotu boja i dijamanta. Svjetski popularne kolekcije prestižnih draguljarskih kuća Chaumet, Damiani Messika prikazuju vrhunsku stručnost izrade i komade koji iako su moderni, odolijevaju vremenu.

Raskošne boje dragog kamenja poput ametista, karneola i tirkiza, luksuzno 18-karatno zlato, čisti dijamanati te jedinstven dizajn. Riječ je o nakitu koji je apsolutni hit ovog ljeta, no može se nositi tijekom cijele godine. Zimi, vaše minimalističke slojevite kombinacije također možete osvježiti i upotpuniti nekim od ovih detalja. U nastavku saznajte koji modeli su ukrali našu pažnju.

CHAUMET BEE MY LOVE

Chaumet

Pariška draguljarska kuća već je dugi niz godina sinonim za glamur i eleganciju. Njihovi komadi prepoznati su diljem svijeta, a vrhunska izrada ih je dovela u sam vrh draguljarskih kuća. Kolekcija Bee My Love može se pohvaliti senzualnim dizajnom, a zbog jedinstvenog dizajna zlato i dijamantni postižu savršenu blistavost na suncu.

Chaumet Bee My Love dijamantna narukvica
Chaumet Bee My Love dijamantne naušnice
Chaumet Bee My Love
Chaumet Jeux de Liens

Kada govorimo o obliku, ovaj nakit je funkcionalan i zbog jedinstvenog grafičkog oblika možete ga nizati i nadopunjavati i tako se igrati modnim detaljima ovisno o prigodi. Posebno bismo izdvojili dijamantnu ogrlica Jeux de Liens s karneolom. Bogata crvena boja dragog kamena karneola bezvremenski je dodatak svakoj kolekciji nakita. Ovaj detalj na jednostavan način unosi razigranost i toplinu u svaku kombinaciju i s njim zaista ne možete pogriješiti.

chaumet jeux de liens ogrlica

Damiani

Damiani je talijanska draguljarska kuća koja je popularna zbog svojih unikatnih kolekcija prožetih talijanskim šarmom i nepogrešivim osjećajem za estetiku. U njihovoj bogatoj ponudi pronašli smo inovativne, uočljive i šarmantne komade koji spajaju eksploziju boja i jedinstvenih oblika i samim tim se nameću kao must have detalji ako želite biti primijećeni. Komad koji se posebno izdvaja je safirna ogrlica Belle Epoque. Posebnost ove ogrlice je što ju krase dva križa, jedan unutar drugoga, spojena zlatnim lancem. Zahvaljujući toj strukturi, dragulj se može nositi na tri način; klasično, samo s unutarnjim ili vanjskim elementom.

damiani belle epoque ogrlica

Osim ogrlice, „za oko su nam zapeli“ i komadi iz kolekcije D.Icon, izuzetni po tome što se u njihovom dizajnu spajaju dijamanti, zlato i visokotehnološka keramika. Keramika dolazi u nekoliko različitih boja poput klasične crne, bijele, cappuccino, svijetlo plave ili svijetlo roze, a posebno dolaze do izražaja kada se kombiniraju zajedno. Komad koji je nježna asocijacija na ljepote koje nas okružuju je ženstven i elegantan prsten iz kolekcije Margherita. Forma tratinčice prikazuje harmoniju oblika i volumena, kroz spoj smeđih dijamanata i predivnog ametista, koji će se vam se zasigurno dopasti ako ste u potrazi za romantičnim i ženstvenim komadom. Na kraju izdvajamo dijamantne naušnice Mimosa koje će nesumnjivo postati vaš statement komad u svakoj prigodi. Spajaju bijele i smeđe dijamante koji su vješto smješteni kako bi dočarali cvjetanje, istaknuto blago trodimenzionalnim efektom. 18-karatno ružičasto zlato se predivno stapa uz preplanulo lice i stavlja dijamante u prvi plan.

Damiani D.Icon
damiani dicon dijamantna ogrlica
damiani margherita prsten
damiani mimosa dijamantne naušnice
madalina ghenea damiani margherita

Messika

Messika je brend iza čije filozofije stoji žena što se jasno vidi ako detaljnije krenete proučavati njihov nakit. Svaki komad je praktičan, user friendly i prilagođen svim situacijama u kojima se jedna žena može pronaći. Njihovi dragulji postali su favoriti mnogih kada govorimo o kreiranju senzualnog ljetnog looka. Iznimno moderni, živahni i blistavi, komadi Messika pozivaju vas da se prikažete svoj karakter kroz individualno nizanje nakita. Kolekcije se međusobno komplimentiraju i s lakoćom povezuju u isti styling jer je riječ o iznimno jednostavnim i funkcionalnim modnim detaljima.

mamić 1970
messika

Dekolte možete ukrasiti dijamantnom ogrlicom Lucky Move s talismanom neodoljive tirkizne boje, okružen blistavim dijamantima. Ova ogrlica svojim bojama poziva na putovanja i slobodu, a osim toga sadrži i klizni lanac koji omogućuje da dužine ogrlicu prilagodite svom stilu.

Osim ogrlice, neizostavan dio nakita koji obožavamo su narukvice. Ljeti volimo ukrasiti naše ruke, a Bangle Move Romane narukvica ističe žensko zapešće kroz dizajn koji spaja pokretne dijamante s vrpcom zlata i niti dijamanta.

 

Messika Paris - Collier Lucky Move Turquoise
Messika Joaillerie - Bangle Romane

Hit ovog ljeta su vibrantne boje, a na preplanuli ten će se savršeno uklopiti luksuzna narukvica My Move. Ovaj svestrani detalj, intenzivno ljubičaste boje, spaja narukvicu od aligator kože s 18-karatnim ružičastim motivom i dijamantom u pokretu. Savršen je odabir ako želite s jednim efektnim komadom upotpuniti ljetni ouftit.

No, osim toga, trendi komadi koje će obožavati žene su zanimljive kreacije iz kolekcije Lucky Eye. Mi bismo posebno istaknuli narukvicu, koja će na moderan i ženstven način naglasiti gležanj bez obzira koje cipele za ljetni look odabrali.  Za kraj smo pronašli naušnicu Move Uno u 18-karatnom bijelom zlatu optočenu svjetlucavim dijamantima. Nju možete kombinirati uz bilo koji komad nakita iz svoje kolekcije, a sama za sebe je već dovoljno upečatljiva kako bi podigla vaše lookove na asimetričan i zanimljiv način. Nosiva je u svim prilikama jer je idealan spoj sofisticiranosti s dozom trenda te je možete upariti na klasičan, šik, ali i poslovni look.

Messika My Move dijamantna narukvica
Messika Paris - Bracelet de Cheville Lucky Eye
Messika Paris - Mono Move Uno dijamantne naušnica

Foto: PR

Učitati još
Zatvori