Splićanke isprobale najluksuzniju liniju protiv prhuti na tržištu
Splićanke isprobale najluksuzniju liniju protiv prhuti na tržištu

Splićanke isprobale najluksuzniju liniju
protiv prhuti na tržištu

Tijekom veljače je i na hrvatsko tržište došla nova luksuzna linija francuskog brenda Kérastase, Symbiose. Riječ je o prvoj takvoj liniji na tržištu, koja trenutno uklanja prhut, ali i rješava sam uzrok problema sprječavajući nastanak nove prhuti. Pritom, nježna je za kosu, njeguje je i daje joj onaj željeni, salonski sjaj i lepršavost.

Temeljena na 30 godina znanstvenog istraživanja, Kérastase Symbiose linija napravljena je da redefinira igru protiv prhuti, zadirući dublje, na staničnoj razini. Senzualne i prozračne formule koje obavijaju vlakna i dubinski obnavljaju vlažnost, obogaćene su i jedinstvenim mirisom. Linija kombinira tri ključna sastojka: salicilnu kiselinu koja pomaže ukloniti vidljivu prhut, pirokton olamin koji regulira disbalans mikrobioma i dugoročno djeluje na uzrok prhuti te bifidus koji podržava zdrav ekosistem vlasišta.

Šestodijelna luksuzna linija za njegu koja odgovara na želje i izazove svih koji se suočavaju s peruti,sastoji se od proizvoda koji trenutno uklanjaju prhut i s vremenom reguliraju obnovu mrtvih stanica.

Od sada i u Splitu!

Nakon Zagreba, promocija se održala i u Splitu, gdje su Splićanke prvi puta mogle iskusiti osjećaj luksuzne njege kose za takav tip problematike. Frizerski salon Animi već je godinama najdraža stanica za glamurozne frizure i odvažne koloracije mnogobrojnih Splićanki, a možemo reći i kako je jedan od trendsettera splitsko-dalmatinske županije.

Splitski IT salon

Vlasnica frizerskog salona Animi, Ivana Roščić, ima 20 godina frizerskog iskustva, a kako se uvijek traži stolica više u salonu, Animi je dostupan na dvije adrese. Osim na Poljičkoj cesti 26B, salon možete posjetiti i u ulici kroz Smrdečac 47. U frizerskom salonu Animi koriste se samo najkvalitetniji proizvode od renomiranih proizvođača. Primjerie, poput Kérastase proizvoda za njegu kose i L’Oreal Professionnel Paris boja za kosu.

Njihov stručni tim čini 10 djelatnika koji su redovito educirani od strane profesionalnih edukatora brendova Kérastase i L’Oreal Professionnel Paris, kako bi svojim klijentima pružili najbolju njegu kose, kao i najnovije trendove u svijetu haircare industrije.

O iskustvima s prhuti i disbalansom mikrobioma te s novom Kérastase Symbiose linijom, popričali smo s vlasnicom salona i hair stilisticom Ivanom Roščić.

  • Disbalans mikrobioma kože jedna je od gorućih tema skincare industrije današnjice. Koji su neki od razloga zbog kojih možemo imati problema s disbalansom vlasišta i je li to, baš kao kod njege lica, fenomen u porastu?

Kako je koža naš najveći organ i tako sve ono što u tijelu ne funkcionira izazvano vanjskim ili unutarnjim čimbenicima prikazuje se na površini kože i našeg vlasišta. Danas se susrećem ponajviše s problemom prhuti koja je jako neugodna pojava.

  • Koliko često se u vašem salonu susrećete sa ženama koje imaju problema s disbalansom vlasišta i/ili prhuti? Koliko je teško održavati njegovanu, posebice, bojanu kosu kada je ovakav problem u pitanju?

U posljednje vrijeme jako puno mojih klijenata ima problema s disbalansom vlasišta te je taj problem u sve većem porastu. Znamo da je zdravo vlasište preduvjet za folikul kose i, općenito za njegovanu i bojanu kosu.

Linija protiv prhuti vrijedna spomena

  • Novitet na tržištu je Kérastase Symbiose linija. Usudili bismo se reći najluksuznija linija za suzbijanje problema vlasišta dosad. Recite nam nešto više o samoj liniji!

Zahvaljujući novoj najluksuznijoj liniji Symbiose ujedinjuju se snage napredne znanosti s istinskim luksuznim iskustvom njege kose koja rješava probleme prhuti za sve vrste vlasišta, Kérastase Symbiose kombinira tri ključna sastojka: Salicilnu kiselinu koja pomaže ukloniti prhut, pirokton olamin koji regulira disbalans mikrobioma i dugoročno djeluje na uzrok prhuti i Bifidus prebiotik koji podržava zdrav ekosistem vlasišta.

  • Prhut i vlasište u disbalansu problem je i mnogih žena, međutim kao da većina brendova stvara proizvode namijenjene isključivo za muškarce. Koja je razlika Kérastase Symbiose linije spram ostalih, sličnih proizvoda na tržištu?

Luksuznijoj linija Kérastase Symbiose prednjači zadirući dublje na staničnoj razini. Sadrži tri ključna sastojka koji odgovaraju za želje i izazove svih koji imaju problema s prhuti te reguliranjem i obnovom mrtvih stanica.

  • Koji proizvod iz Symbiose linije vam je posebno zanimljiv i zašto?

Svi su proizvodi za preporuku ali ipak mi je posebno zanimljiv mikro piling Cellulaire koji je obogaćen sa 1.9 % salicilne kiseline. Piling na staničnoj razini čisti i umiruje osjetljivo vlasište, te uklanja odumrle stanice i ljuskice kože. Zrnca za piling i nježna kiselina pripremaju vlasište da aktivni sastojci proti peruti prodru dublje.

Dugogodišnje iskustvo u njezi kose

  • Koje savjete možete dati ženama koje se susreću s problemom prhuti?

Taj problem više nije nerješiv zahvaljujući luksuznoj Kérastase liniji Symbiose za kosu i vlasište koja ima širok spektar svih vrsta proizvoda za probleme s prhuti od maske, njege, kupke, pilinga i seruma.

  • Kako ste vlasnica uspješnog splitskog hair salona, zanima nas i koje trendove u njezi, ali i
    uređivanju kose predviđate za 2023. godinu?

Njega kose treba biti na prvom mjestu, prije svega analiza same kose i vlasišta kako bi se odredilo koja je njega adekvatna i najučinkovitija. Prvi korak u njezi je uvijek piling vlasišta kako bi oslobodili i očistili vlasište od svih nečistoća. Zatim ide njega kose od tjemena do vrhova, a s tim dobivamo prirodnu, zdravu, sjajnu i mekanu kosu.

Foto: Kerastase

Učitati još
Zatvori