Zara ima savršenu make up kolekciju za novogodišnji look
Zara ima savršenu make up kolekciju za novogodišnji look

Zara ima savršenu make up kolekciju
za novogodišnji look

Sjećate se ono prije tri mjeseca kada vas je netko pitao gdje ćete za doček, a vi ste odmahnuli rukom jer je to bilo još predaleko? E pa više nije tako daleko, doslovno imamo još dva tjedna do kraja 2022. godine. Isplanirali vi već doček ili ćete spontano nešto u zadnji čak, bilo bi dobro unaprijed znati što obući i kako se našminkati. Ove godine tradicionalna crvena nekako je pala u drugi plan. Glavna zvijezda trenutno su šljokice, bilo da se radi o odjeći ili šminki.

Ove godine svjetlucat ćemo do besvijesti i neka, tako bismo u novu 2023. i trebali ući. Ako ste među onima koji šljokice ne planiraju samo obući, u Zari smo našli savršenu kolekciju za vas. Ona je blještava, prepuna šljokica – krupnih i sitnih, tu su i kristali koje možete aplicirati na lice. Naprosto, sa šljokicama na očima ove godine ne možete pogriješiti.

Ako i niste prevješti sa šminkom, Zara je mislila i na to. Naime, imaju cijelu liniju kremastih šljokičastih sjenila koja se savršeno lako ‘bledaju’. Puno ih je lakše koristiti od onih suhih, klasičnih sjenila. Osim toga, s kremastim sjenilima možete birati želite li s njima napraviti samo crtu i izvući cat eye, želite li ih staviti na cijeli kapak, samo na donji kapak ili, pak, samo na unutrašnji kut oka. Koju god varijantu odabrali, šljokičasta sjenila izgledat će efektno, a kako su trenutno ‘in’ i apstraktni lookovi, oči ne moraju biti savršeno simetrično našminkane. Poigrajte se, a mi u nastakvu izdvajamo proizvode iz Zara beauty kolekcije koji su nas se najviše dojmili.

Star Flakes Glitter gel

Lagana gel formula s krupnim holografskim šljokicama savršena je za novogodišnji make up look. Takva gel konzistencija olakšava nanošenje šljokica na ostatak šminke. On prijanjaju, a ne skidaju podlogu, odnosno puder. Pružaju dugotrajni čarobni efekt koji će mijenjati boje ovisno o tome kako svjetlo pada.

Zara kolekcija šminke
šljokice

Krem sjenila za oči

Dio ove Zarine kolekcije su i krem sjenila koja su vrlo pigmentirana i prepuna šljokica. Ona daju metalik efekt na očima, a dolaze u četiri nijanse: tamno sivoj, ljubičastoj, zlatnoj i rose gold. Teksturirana kremasta formula omogućuje jednostavno nanošenje bez kista. Ovo sjenilo najbolje nanositi ravnim kistom ili prstom na cijeli kapak. Za intenzivniju boju utapkajte drugi sloj sjenila. Možete ga nositi samog ili može poslužiti kao baza za sjenila u prahu iste nijanse.

zara kolekcija šminke
Krem sjenilo

Ultimate Matte Liquid Lipstick

Ovaj tekući mat ruž nov je u Zarnoj ponudi i savršen za doček. On je trajan i izdržat će cijelu noć plesanja, a i onaj poljubac u ponoć. On dolazi u 9 nijansi, tu je jedna nude, nekoliko crvenih, jedna tamna, jedna smeđa i nekoliko roskastih nijansi. Na stranici stoji da ovaj ruž pruža osjećaj druge kože te da je postojan i do 16 sati.

zara kolekcija šminke
Tekući ruž

Kristalići za lice

Ako ste skloni eksperimentiranju i obožavate šminku iz serije Euphoria, ovo je savršeno za vas i za savršeno za doček. Ovo će vam dati ekstra dozu blistavosti i nema tko vas neće primijetiti. Ovi ukrasi za lice su zapravo naljepnice koje na sebi već imaju ljepilo, a osim na lice možete ih nanijeti i na tijelo.

zara kolekcija šminke
Kristalići za lice

Tekuće sjenilo za oči

Zara u ponudi ima i tekuća sjenila za oči koja su također puna šljokica i dat će vam prekul metalik look. Dolazi u četiri nijanse: srebrnoj, zlatno, rozoj i holografskoj. Ova zadnja nešto je suptilnija i šljokice dolaze do izražaja ovisno o tome kako svjetlo pada. Ostale tri su intenzivne i jake. Sjenilo će se na vašim kapcima osušiti baš kao da ste nanijeli obično sjenilo u prahu.

zara kolekcija šminke
tekuće sjenilo

FOTO: Instagram (@nikki_makeup), Zara

Učitati još
Zatvori