Na Ugljanu uskoro službeno svoja vrata otvara resort koji će vas osvojiti svojim ljetnim šarmom
Na Ugljanu uskoro službeno svoja vrata otvara resort koji će vas osvojiti svojim ljetnim šarmom

Na Ugljanu uskoro službeno svoja vrata otvara resort koji će vas osvojiti svojim ljetnim šarmom

S toplijim i sunčanijim danima, polako razmišljamo o godišnjem odmoru i ljetovanju. Pronašli smo resort koji je nadmašio sva naša očekivanja. Doživite esenciju luksuznog odmora na idiličnom otoku Ugljanu, gdje vas LIOQA resort poziva u svijet neusporedive ljepote i doživljaja. Ugljan je savršena destinacija za sve one koji traže bijeg od užurbane svakodnevice i planiraju godišnji odmor, a LIOQA resort, koji uskoro službeno otvara svoja vrata, nudi neusporedive prednosti koje će vas ostaviti bez daha.

Nedavno završen, LIOQA RESORT nudi jedinstven i osobni dodir s apsolutnom privatnošću i sigurnošću u zatvorenom resortu izravno na obali Jadranskog mora. Prepustite se vrhunskom odmoru na otoku i uronite u prekrasnu ljepotu ove tropske oaze, gdje vas čekaju luksuz i mir. Od izvrsnog smještaja do slatke kuhinje, svaki je detalj pažljivo osmišljen kako bi nadmašio sva vaša očekivanja.

Luksuzni LIOQA Resort s pet zvjezdica privatno je naselje sa zaštićenom ogradom i osiguranjem, gdje je vrhunski obučeno osoblje na usluzi u svakome trenutku. Naselje su projektirali arhitekti Carlos Lamas, Boris Bacalja i Jelena Banić. Španjolac Lamas potpisuje mnoge moderne vile smještene u svjetskim destinacijama – od Marbelle u Španjolskoj do obala Južne Amerike. Bacalja i Banić, pak, rade u tandemu u vlastitom arhitektonskom uredu i autori su mnogih impresivnih zdanja.

Iza ovog projekta stoji SHRE – europska kompanija za kupoprodaju nekretnina, s gotovo dvadeset godina iskustva u Jugoistočnoj Europi u gradnji luksuznih nekretnina, a u Hrvatskoj su prisutni od 2015. Njihov najnoviji projekt je luksuzni LIOQA Resort s pet zvjezdica smješten na zapadnoj obali otoka Ugljana u zadarskom akvatoriju, a svaka od 21 moderne vile ima pristup moru i privatnoj marini.

Potpuno novi standard života

Naselje pruža potpunu privatnost, ima osiguranje 24/7 te vrhunski obučeno osoblje na usluzi u svakome trenutku, a kad usidrite brod u marini, sve će vas čekati spremno. LIOQA nudi potpuno novi standard života u kojem korisnici ne moraju misliti ni na što. Četiri vrste vila razlikuju po broju spavaćih soba s veličinama parcela od 787 do 1782 četvornih metara.

Svaka je vila opremljena prema kategorizaciji za pet zvjezdica, a vlasnici mogu odabrati standardni paket ili ekskluzivni dizajn interijera Marisse Gallo. Opremljene su najmodernijim pametnim sustavima koji olakšavaju život i daju vlasniku punu kontrolu nad kućom čak i kad ne boravi u njoj.

Za sve ostale novosti pratite Instagram profil i službenu web-stranicu Resorta, a u nastavku zavirite u ostatak galerije.

Dodatne informacije:

E-mail: info@lioqa.com

Telefon: +385 23 777 001

Adresa: Svetog Kuzme i Damjana, Ugljan, 23 275 Croatia

Foto: LIOQA Resort, Instagram (@lioqa_resort)

Učitati još
Zatvori