3 kombinacije s IT pletenom haljinom u kojima ćete zablistati
3 kombinacije s IT pletenom haljinom u kojima ćete zablistati

3 kombinacije s IT pletenom haljinom u
kojima ćete zablistati

Haljine su osnova ljetne garderobe i svake se sezone iznova nalaze na listi najtraženijih i najtrendi komada. I baš svaka od tih sezona donese nešto novo ili, u ovogodišnjem slučaju, nešto retro s modernim pomakom. Pa su se tako na čelu liste najtrendi haljina našle one s ažurom, ali u primjetnim bojama i s izazovnim cut outovima. Jedna posebno maštovita varijanta koja osvaja primjetnošću i mnoštvom opcija koje donosi jest pletena haljina koja nosi boho šarm, ali i nostalgiju za šarenim kombinacijama koje su u sedamdesetima nosila djeca cvijeća. Ipak, sada se nosi u nešto drugačijim outfitima i s elegantnim prizvukom.

U suradnji s City Centerom one donosimo IT ljetne kombinacije kojima je ključni komad pletena haljina. A prije nego krenete u shopping, zavirite na City Mix&Match, gdje vas čekaju odlične ideje za outfite u kojima ćete ovog ljeta bili primijećeni.

Pletena haljina je ‘must have’ komad ljetne sezone

 

Šarene prugice stoje joj kao salivene i daju izvrsnu formu koja je kao stvorena za stylish dnevne lookove. U nešto gušćem tkanju dat će vam sigurnost u njenu pokrivnost, ali i dodatnu teksturu koja će bazičan kroj i poznate boje pokazati u novom svjetlu. Uz ovakvu haljinu najbolje će pristajati dodaci u neutralnim tonovima i u istom stilu pa ćete tako uz nju bez problema moći spojiti omiljene špagerice i pletenu torbu. Ipak, poigrajte se dodacima u vidu sunčanih naočala masivnih, primjetnih okvira i plastičnim raznobojnim nakitom.

haljina
Naušnice, Mango, 99,90 kn; haljina, C&A, 224,92 kn; sunčane naočale, Nicole Marie, 200 kn; maska za lice, L’Occitane, 36,10 kn; špagerice, Mango, 449,90 kn; torba, H&M, 149 kn

Ako ste u potrazi za efektnom kombinacijom za plažu, koja će senzacionalno izgledati i na fotografijama objavljenima na mrežama, pletena haljina bit će jedna od najboljih opcija. Čak i u kombinaciji neutralnih boja bit će wow komad koji će vas istaknuti. Dodajte u jednadžbu još i kupaći kostim u primjetnoj boji s pletenim detaljima koji će se odlično uklopiti u temu, a u isto vrijeme isticati. Naravno, i u outfit za plažu najbolje će se uklopiti dodaci od prirodnih materijala i kultne Birkenstock natikače koje nikad ne izlaze iz mode.

pletena haljina
Šešir, United Colors of Benetton, 219 kn; haljina, Mango, 199,90 kn; gornji dio kupaćeg kostima, United Colors of Benetton, 319 kn; donji dio kupaćeg kostima, United Colors of Benetton, 129 kn; torba, C&A, 149,95 kn; natikače Birkenstock, Office Shoes, 459 kn

Pletena haljina svoje mjesto pronašla je i u večernjim kombinacijama. Bez obzira na to odijevate li se za odlazak na večeru, druženje uz piće ili samo stylish šetnju na godišnjem odmoru, razmislite o jednobojnoj varijanti ovog modela. Osobito crnoj, koja uvijek odiše posebnom elegancijom i odaje chic dojam. Osim toga, savršeno se spaja sa svim vodećim bojama i njihovim tonovima pa ćete je jednako dobro moći nositi uz vibrantne narančaste dodatke, ali i decentne nijanse svijetle plave koje će omekšati kombinaciju.

haljina
Kopča za kosu, H&M, 69 kn; naušnice, H&M, 59 kn; haljina, Zara, 299,90 kn; sat Girl Only, Argentum, 308 kn; sandale, Aldo, 330 kn; torba, Mango, 169,90 kn

Foto: Pexels, PR

Učitati još
Zatvori