Najprodavaniji Charlotte Tilbury proizvod ima čak dvije drogerijske varijante
Najprodavaniji Charlotte Tilbury proizvod ima čak dvije drogerijske varijante

Najprodavaniji Charlotte Tilbury proizvod ima
čak dvije drogerijske varijante

Charlotte Tilbury proizvodi doživjeli su svojevrsni boom zahvaljujući njihovoj popularnosti na društvenim mrežama. Neki od najprodavanijih proizvoda, na gotovo svim online beauty platformama su rasprodani do daljnjeg. Možemo reći da oni koji se domognu Charlotte Tilbury proizvoda su pravi sretnici. Među najpopularnije i najprodavanije Charlotte Tilbury proizvode smjestili su se Charlotte Tilbury Light Wand, Contour Wand i Hollywood Flawless Filter Foundation.

Charlotte Tilbury Flawless Filter Foundation

Charlotte Tilbury Flawless Filter Foundation jedan je od najprodavanijih proizvoda i to s razlogom. Lagane je i prozračne teksture, a može se koristiti samostalno ili kao podloga za ostatak šminke. U sebi sadrži čestice sjaja što znači da će vaša koža dobiti prirodan glow kada ga nanesete. Hidratizirajuće je formulacije i ne isušuje vašu kožu što ga čini odličnim proizvodom za svjež i blistav izgled. Osim što ovaj proizvod nikada nije na zalihi i cjenovno se nalazi na skupljem rangu. Možete ga naručiti na Cult Beauty stranici i cijena mu je 36 funti. No mi smo pronašli jeftiniju, a jednako kvalitetnu varijantu ovog proizvoda.

Still Life Group Shot of Halo Glow Liquid Filter in all shades

Pronašli smo dupe proizvode omiljenog Charlotte Tilbury Flawless Filtera

E.L.F. Cosmetics na tržište je izbacio Halo Glow Liquid Filter za koji mnogi kažu da je idealna zamjena za mnogima omiljeni Charlotte Tilbury Flawless Filter. Sudeći po teksturi i formulaciji ovo je gotovo identičan proizvod koji možete kupiti za manje novaca. Odnosno, kako smo prijašnje spomenuli cijena Flawless Filtera iznosi oko 36 funti, a E.L.F. Halo Glow Liquid Filter možete kupiti za svega 14 dolara, odnosno oko petnaestak eura.

Zatim je i brend poznat po high end dupe proizvodima, Revolution, lansirao svoju verziju Flawless Filtera. Riječ je o Bright Light Face Glowu koji je vrlo brzo pokupio brojne pohvale. Nanesite ga na cijelo lice ili samo kako biste naglasili određene dijelove lica. Može se nositi samostalno ili u kombinaciji s puderom.

Charlotte Tilbury Flawless Filter Foundation
Halo Glow Liquid Filter
revolution bright light face glow
revolution bright light face glow
revolution bright light face glow

Foto: Instagram, Cult Beauty, E.L.F. Cosmetics

Učitati još
Zatvori