Gucci predstavio novu Adidas Gazelle kolaboraciju
Gucci predstavio novu Adidas Gazelle kolaboraciju

Gucci predstavio novu Adidas
Gazelle kolaboraciju

Projekti suradnje između visokih modnih kuća i jakih brendova sportske obuće posljednjih godina se izuzetno porasli. Razloga je mnogo, a jedan od njih je zasigurno promjena u modnom svijetu i poimanju mode kao takve. Streetwear je postao izuzetno popularan, a new luxury smjer kojem idu mlađe generacije. Upravo zbog toga su sportske marke izgubile konotacije koje su ih vezale uz praktičnost, a postale brendovi koji dominiraju fashion scenom. Jedna od popularnijih kolaboracija kojoj smo svjedočili posljednje vrijeme je ona između Guccia i Adidasa. Adidas iza sebe ima mnogo kolaboracija s raznim dizajnerima, ali niti jedna nije izazvala toliko oduševljenje kao s prestižnom modnom kućom Gucci.

Adidas x Gucci novi modeli

Najnoviji komadi su tenisice s platformom Gazelle modela. Za ovu inicijativu, kreativni direktor Alessandro Michele preuzeo je lifestyle siluetu Three Stripes i zapravo joj nadodao još tri potplate. Dvije su boje uključene u ovo lansiranje. Jedna je crvena baršunasta koja se jako lijepo slaže s ostatkom boja. Drugi model je nešto klasičniji, obogaćen zaštitnim Gucci znakom u prepoznatljivoj Gucci nijansi. Riječ je tenisicama o kojima će sigurno svi imati mišljenje. No, utjecajem popularnih serija i pop kulture retro estetika se vratila na velika vrata, a samim tim i modeli kakvi su se nosili devedesetih.

gucci
gucci

Platforme su u tim godinama bile veliki hit, a povratak istih na modnu scenu je izazvao razne komentare. Ako se pak odlučite uložiti u ovaj odvažni komad, predlažemo ga kombinirati na jednostavne kombinacije. Laneno bijelo odijelo možemo zamisliti na ove cool tenisice kao savršenu sinergiju jednostavnosti i razigranosti. Moda je fluidna i brzo se mijenja, no poželjno je uhvatiti se u koštac s njom i uživati u kreativnosti. Ovakvi komadi nas uvijek iznova podsjete koliko i sami možemo biti kreativni u slaganju outfita i izaći iz ustaljene rutine modnih kombinacija, a ljeto je idealno godišnje doba za to.

tenisice
gucci
gucci
gucci
gucci
gucci
gucci

Foto: Gucci

Učitati još
Zatvori