Oduševile su nas ove CC kreme stvorene za nošenje na ljetnim vrućinama
Oduševile su nas ove CC kreme stvorene za nošenje na ljetnim vrućinama

Oduševile su nas ove CC kreme stvorene za
nošenje na ljetnim vrućinama

Ljeti bježimo od teških pudera. Želimo laganu teksturu, ali da istovremeno ujednačava ten i prekriva nesavršenosti. Osim toga, jedan od top trendova trenutno je make up koji ne izgleda kao make up već kao vaša koža, ali bolja. Stoga, biramo proizvode koji će istaknuti prirodnu ljepotu naše kože te joj dati zdravi sjaj. Proizvodi koji nam to omogućavaju, a bez da se osjećamo kao da imamo masku na licu, svakako su CC kreme.

Njihova posebnost je što rade posao više proizvoda. One istovremeno imaju određenu prekrivnu moć, zamjenjuju hidratantnu kremu, a većinom imaju i zaštitni faktor. Sve to što želimo od CC krema ljeti, pronašli smo u Erborianu.

Brend je to koji kombinira korejsku i francusku tradiciju. Njihove CC kreme stapaju se s kožom te se prilagođavaju vašem tonu kože. Niže smo izdvojili svoje favorite.

CC KREME
CC KREME

Koža kao s filterom

Ono što Erborian CC kreme nude je koža koja izgleda kao kada preko lica stavite neki od filtera s društvenih mreža. Ona je glatka i blistava, ali ne masna. Također, svatko može pronaći nešto za sebe. Tu su CC kreme u svjetlijim i tamnijim nijansama, one sa SPF-om i bez njega, te one posebno napravljene za područje oko očiju i za kožu sklonu crvenilu.

CC KREME
CC KREME

CC krema Dull Correct

Na prvom mjestu našeg popisa favorita našla je CC krema koja obećava blistavost kože i to obećanje ispunjava. Namijenjena je za proljepšavanje sive i umorne kože. Ona sadrži ljubičaste pigmente koji su zaslužni za prekrivanje, dok blistavost daju mineralni biseri. Inkapsulirani pigmenti pomažu ujednačiti ten i prekriti nepravilnosti

CC krema Dull Correct obogaćena je ekstraktom slatkog korijena koji djeluje kao antioksidans. Sadrži i azijsku centelu koja pomaže umiriti i hidratizirati kožu te poboljšati ten. Ljubičasta formula prilagođava se boji vaše kože zahvaljujući pigmentima za neutralizaciju boja koji pomažu utjecati na izgled umorne i blijede kože.

CC KREME
CC DULL CORRECT

Gel CC Water

Naš drugi favorit je Gel CC Water jer ima ultra laganu teksturu. Dizajniran je za sve koji žele proizvode koje ni ne osjete na koži. Njegova svježa formula poput gela obogaćena je hijaluronskom kiselinom. CC vodeni gel prilagođava se tenu i ujednačava ga. U trenu poboljšava teksturu kože, smanjuju vidljivost dehidracijskih bora, a koža je puna, svježa i zategnuta. Gel ostavlja potpuno nemasni trag i ne sadrži silikone. Ova CC krema nema zaštitni faktor pa je idealna za večernji make up.

CC KREME
CC WATER

CC krema

Ova CC krema hibrid je njege i makeupa. Ima višenamjensku formulu čiji rezultat je besprijekorni ten. Odmah po nanošenju prilagođava se boji vaše kože te otkriva bolju ujednačenost i ljepši ten na prirodan način. Faktor 25 pomaže zaštititi, a krema istovremeno pruža hidratizaciju i poboljšava teksturu.

CC KREME
CC CREME

CC krema područje oko očiju

Sa zaštitnim faktorom 20 ova krema štiti osjetljivo područje oko očiju. Radi se o kremi s 3 u 1 djelovanjem, koja se odmah po nanošenju prilagođava boji kože oko očiju. Ona pomaže hidratizirati kožu i zagladiti bore i linije. Uz to ova CC krema za područje oko očiju trenutačno prekriva otečenost i tamne kolutove te daje izgled budnosti.

CC KREME
CC KREMA ZA KOŽU OKO OČIJU

CC Red Correct

Naposljetku, tu je i krema koja pomaže neutralizirati crvenilo kože – CC Red Correct. Ona također ima faktor 25. Sadrži zelene pigmente koji odmah po nanošenju pomažu neutralizirati crvenilo kože, a tu su i inkapsulirani pigmenti koji prekrivaju ostale nepravilnosti. Nježna zelena tekstura mijenja se u dodiru s kožom.

CC KREME
CC RED CORRECT

Sve proizvode s našeg popis favorita možete naći online. Sve čitateljice Journala proizvode mogu nabaviti uz 15% popusta, uz kod JOURNAL15. Popust vrijedi na cijeli Erborian asortiman na web stranici i možete ga iskoristiti do 31. 8. 2022. On ne vrijedi na već snižene proizvode i setove.

Svi Erborian proizvodi se mogu koristiti zasebno ili kao podloga za make up te dolaze u dvije nijanse koje se prilagođavaju raznim nijansama tena.

CC KREME
CC KREME

FOTO: PR

Učitati još
Zatvori