Ruž u boji fuksije je sve što želimo ovog ljeta
Ruž u boji fuksije je sve što želimo ovog ljeta

Ruž u boji fuksije je sve što
želimo ovog ljeta

Kada govorimo o make up trendovima, oni se mijenjaju kao i modni. Posljednje vrijeme naglasak je na nešto naglašenijem make up looku što je utjecaj popularnih serija, poput Euphorije. Vratio se trend naglašenog make upa, tankih obrva i estetike koju smo ostavili u devedesetima. To ne znači da minimalistički look nije poželjan, ali ako želite unijeti dozu razigranosti u vlastiti stil, onda je pravo vrijeme za uložiti u kvalitetan proizvod koji će vas istaknuti na pravi način.

Ruž u IT boji koju obožavamo

Posebno bismo istaknuli boju fuksije, koja je ove sezone veliki trend kako u modi tako i u šminkanju. Poznata francuska vizažistica Violette čiji Instagram profil obožavamo, izbacila je novi ruž u boji fuksije. Vizažistica, koja je uvijek njegovala francuski stil, a općepoznato je kako je simbol francuske estetike crveni ruž, ove sezone zapravo predlaže zamjenu istom, u boji fuksije. Sama navodi kako je francuska estetika opće poznata jer je uvijek ista, a ona je htjela ići korak dalje. Tradicionalno nikad nije bila sklona ružičastoj nijansi jer je ona nedovoljno začinjena i klišej. Zapravo, htjela je pronaći ludu boju, koja će biti konkurenta ružičastoj, a zamjena za crveni ruž.

Upečatljiva boja koje će posebno istaknuti naše kombinacije

Tražila je inspiraciju kroz vintage tkanine i pronašla je u baršunu boje fuksije. Tkanina je zapravo bila polazna točka za njezinu novu tekuću nijansu za usne. Riječ je o živopisnoj fuksiji koja je uravnotežena plavom i žutom bojom. Samu ju je definirala kao francusku verziju ružičastog ruža za usne. Nije nježna ni dosadna, već upečatljiva nijansa koja će usnama pružiti karakternu boju koja neće proći nezamijećeno. Nažalost, njezin ruž nije dostupan za hrvatsko tržište, ali smo pronašli vrhunske zamjene u popularnoj boji fuksije. Make up look koji se nameće kao idealna kombinacija za ljeto. Ljeti koristimo manje šminke jer ne volimo osjećaj težine na licu. Ruž u boji fuksije je zapravo idealan odabir jer je sam za sebe dovoljan kako biste imali istaknuti make up. Osim toga, savršeno će se uklopiti i s razigranim modnim kombinacijama koje ćemo nositi ovog ljeta.

Chanel Rouge Allure Ink Matte Liquid Lip Colour
Chanel Rouge Allure Velvet
MAC Retro
NARS Semi Matte lipstick schiap
Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Lipstick
Hermes Rouge Hermes Matte Lipstick

Foto: Chanel, Hermes, MAC, Nars, YSL

Učitati još
Zatvori