Westman Atelier novi je brend clean kozmetike koji morate imati u kozmetičkoj torbici

Westman Atelier novi je brend clean kozmetike koji morate imati u kozmetičkoj torbici

Promjena sezona često sa sobom donosi brojne promjene. Najčešća promjena koja dolazi događa se upravo u našim ormarima i kozmetičkim torbicama. Zimsko pletivo, duge kapute i čizme mijenjamo laganim balonerom, klasičnim t-shirtom i najdražim tenisicama. Obzirom da proljeće sa sobom donosi lijepo i sunčano vrijeme, kada govorimo o make-up proizvodima, mijenjamo masne i full coverage teksture laganijim i nježnijim. Mijenjamo pudere s BB ili CC kremama, odnosno biramo teksture koje će našoj koži dati prirodan sjaj.

Osim laganijih tekstura koje su pogodne za ove nadolazeće vruće dane sve više biramo make-up koji u sebi ima prirodne sastoje koji su dobri za našu kožu. Dolazi do sve većeg trenda clean kozmetike na tržištu, pa tako se brojni brendovi okreću proizvodnji kozmetike koja neće naštetiti našoj koži. Prirodna kozmetika ima brojne prednosti, no ponekad zna biti cjenovno nepristupačna. Upravo zbog toga je važno izgraditi kozmetičku torbicu u kojoj će se naći svega par proizvoda koje koristimo na dnevnoj bazi, a opet su nam dovoljni za dnevni i noćni make-up look.

Proizvodi koji će upotpuniti vašu kozmetiču torbicu

Jedan od brendova koji smo pronašle je Westman Atelier. Brend poznate make-up vizažistice Gucci Westman ističe se kao jedan od onih koji će pokoriti tržište luksuzne šminke. Westman Atelier brend je koji ima clean šminku, bez parabena, sulfata i parfema, čiji sastojci hrane kožu. Šminka je prožeta sastojcima poput organskog jojoba ulja, kokosovog ulja, kakao sjemenka i mango sjemenka. To su sastojci uz koje će vaša koža ostati nahranjena, a šminka će vam ostati postojana cijeli dan.

Westman Atelier proizvodi rađeni su tako da su idealni za putovanja – kompaktni su i stanu u svaku kozmetičku torbicu. Osim izgledom ističu se i kvalitetom, a dokaz tome je činjenica da su Westman Atelier – Foundation i Highlight stick korišteni na brojim snimanjima Vogue magazina. Westman Atelier proizvode možete pronaći u The Lab trgovini, a prije nekoliko dana dobili su i dugoočekivani proizvod za obrve – Bonnie Brow. Uz dolazak novog proizvoda The Lab je spojio Bonnie Brow u Detox Your Makeup Bag uz koji pomažu klijenticama odabrati proizvode iz Westman Atelier linije koji će biti idealni za njihovu kožu. Osim promocije u sklopu Detox Your Makeup Bag uz svaku kupnju Westman Atelier proizvoda, u iznosu iznad 1000 kn, na poklon dobivate Garconne Squeaky Clean sjajilo za usne.

Westman Atelier proizvode možete ponaći u The Lab trgovini na adresi Dežmanova ulica 2 ili na webshopu. Više informacija možete pronaći na Instagram profilu The Lab trgovine.

Foto: Instagram, PR

Učitati još
Zatvori