Ovi gadgeti činit će super poklone za Valentinovo za nju, njega i za parove

Ovi gadgeti činit će super poklone za
Valentinovo za nju, njega i za parove

Valentinovo se opasno približilo, dok neki tvrde da svakog dana svojim najdražima pokazuju koliko im znače, drugi su navikli posebnu pažnju bliskim osobama iskazivati upravo u veljači, i malim ili većim znakovima pažnje davati im do znanja koliko im je stalo do njih.

Dok neki imaju velike planove za 14. veljače, drugi možda više vole tiši i suptilniji dodir romantike.

Međutim, odlučite li obilježiti taj dan, može biti teško pronaći prigodan poklon. Bilo da darujete partnera, bolju polovicu, sestru, mamu ili najbolju prijateljicu, u ovom raznolikom izboru poklona sigurno ćete naći nešto što će obradovati baš tu osobu. Mi smo pronašli savršene poklone umjesto vas!

ZA NJU – poklon zbog kojeg će ti svaka žena biti zahvalna

RIO BEAUTY FACELITE  – LUKSUZNA NJEGA LED MASKOM ZA BESPRIJEKORNO BLISTAVU KOŽU

Rio Beauty FaceLite je klinički dokazan tretman koji stimulira stanice za proizvodnju kolagena i elastina postupkom nazvanim fotobiomodulacija. Kratko infracrveno svjetlo regenerira kožu, potiče oksigenaciju i cirkulaciju. Crveno svjetlo potiče stvaranje kolagena te potiče bolje djelovanje krema i seruma nakon primjene.

Rio Beauty FaceLite dizajniran je za isporuku svjetlosti izravno na kožu, osiguravajući da maksimalna količina svjetlosti dubinski utječe na stanice kože. Uređaj stimulira prirodne procese pomlađivanja kože u jedinstvenom, brzom i laganom te cjelovitom tretmanu lica.

RIO 60 SECOND FACE LIFT PLUS  – SMANJUJE BORE I POVEĆAVA ELASTIČNOST KOŽE

Već dugo facijalna je gimnastika dio osnovne anti-age rutine, koju Rio 60 Second Face Lift Plus diže na višu razinu, odnosno omogućava da sami kod kuće elektrostimuliramo mišiće lica kako bismo izbjegli skupe (a ponekada i neugodne) tretmane kod dermatologa te vježbali kako i kada sami želimo.

Uređaj koristi faradizaciju i iontoforezu za lifting, toniranje i pomlađivanje lica. Elektromišićna stimulacija nježno zateže mišiće lica te poboljšava cirkulaciju dok upijanje kolagena i retinola smanjuje vidljivost bora. Može se koristiti na licu i vratu, te je odlično rješenje ne samo za zatezanje i pomlađivanje lica već i za uklanjanje podbratka.

RIO ULTRASONIC FACIAL – ULTRAZVUČNA ŠPATULICA

Rio Ultrasonic Facial je 2 u 1 uređaj s anti-age efektom, čisti kožu lica i pomaže u prodiranju proizvoda za njegu kože u dublje razine tkiva kože. U kombinaciji s ultrazvukom koji poboljšava cirkulaciju i aktivira mišiće, pridonosi efektu ravnanja kože, pri čemu se smanjuju sitne linije i bore, te poboljšava tonus kože.

Uređaj emitira ultrazvučne valove niskog i visokog intenziteta, te kombinira dva kozmetičke tretmana:  dubinsko čišćenje i sonoforezu.

RIO FACIAL DEEP SKIN CLEANSER – SILIKONSKI ČISTAČ ZA LICE

Uživajte u dubinskom, ali nježnom čišćenju lica u samo minutu dnevno. Ovaj inovativni uređaj intenzivno čisti pore, potiče mikro – cirkulaciju, uklanja mrtve stanice kože. Također, nudi kompletan ritual čišćenja – za svježiju, mekšu i nježniju kožu i sjajno – zdrav ten.

ZA NJEGA – poklon koji će svakog muškarca oboriti s nogu

BEURER HR 8000 APARAT ZA BRIJANJE

Praktični rotacijski brijač s kombinacijom brijača i uređaja za oblikovanje brade. Glave brijača se prilagođavaju konturama lica i osiguravaju čisto i ugodno brijanje.

Uređaj ima 3 opružne glave brijača s dva prstena, uključuje dodatni styler za bradu i zulufe – 2 u 1 s integriranim trimerom. Glava brijača se skida i čisti pod tekućom vodom.

BEURER HR 5000 ŠIŠAČ ZA KOSU

Šišanje kao u frizerskom salonu moguće je obaviti i kod kuće, pomoću Beurer šišača za kosu. Različiti dodaci i dijelovi dodatne opreme omogućuju različite i individualne frizure. Zahvaljujući snažnoj bateriji, šišač (mašinu) za kosu možete koristiti i bežično. Kvalitetna oštrica kreirana je od nehrđajućeg čelika s presvlakom od titana za maksimalnu kompatibilnost s kožom.

BEURER MG 70 INFRACRVENI MASAŽER

Ovaj elegantan infracrveni masažer namijenjen je za tapkajuću masažu i relaksaciju tijela. Sami odabirete jačinu masaže na vrlo jednostavan način. Ne manje važno je to što se može koristiti na različite načine zahvaljujući lako odvojivoj dršci.

ZA PAROVE

OMRON M7 INTELLI IT TLAKOMJER ZA NADLAKTICU

Vodite brigu o svome srcu uz potpuno automatski tlakomjer za nadlakticu s inovativnom AFib funkcijom koja otkriva mogućnost atrijske fibrilacije i pametnom manžetom. Možete ga povezati i sa smartphone aplikacijom. Otkriva nepravilne otkucaje srca tijekom mjerenja i daje signal upozorenja. Dvostruki LCD zaslon prikazuje vaše posljednje očitanje odmah uz vaše trenutačno očitanje za neposrednu usporedbu.

OMRON M6 COMFORT TLAKOMJER ZA NADLAKTICU

Potpuno automatski tlakomjer za nadlakticu koji precizno mjeri krvni tlak i otkriva nepravilan srčani puls.

Napredna AFib funkcija otkriva mogućnost atrijske fibrilacije, a pametna Intelli Wrap manžeta koja omogućuje precizno mjerenje čak i kada nije ispravno postavljena. OMRON pametna manžeta ima 30% širi zračni mjehur koji smanjuje mogućnost pogreške.

Ponudu cjelokupnog Medikor asortimana pogledajte na linku. 

Za sve koji nisu iz Zagreba i preferiraju kupnju online sve Medikor proizvode mogu nabaviti na Medikor web shopu, dostava je u roku od nekoliko dana. Pratite Medikor & Medikor Beauty na FacebookuInstagramu i YouTube kanalu Medikor i Medikor Beauty.

Medikor prodavaonica nalazi se u Tratinskoj 58, u Zagrebu, a možete ih kontaktirati na broj telefona 01/ 3689-699 ili putem e-maila: info@medikor.hr.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori