Trendi blonde boje za kosu koje su kao stvorene za jesen

Trendi blonde boje za kosu koje su
kao stvorene za jesen

Od sivih, zlatnih, medenih, crvenih i smeđih boja do ombre, balayage i drugih tehnika bojanja kose, volimo sve nove trendove koji zavladaju beauty svijetom, pogotovo kad se radi o našoj kosi. No, ako želite potpunu preobrazbu svoje boje za zimsku sezonu, ‘gourmand blonde’ su najslasnije boje za kojima žude sve beauty entuzijastice. Radi se o divnim nijansama crème brûléea i kremastim nijansama poput milkshakea, do zlatnih tonova i drugih živopisnih nijansi. ‘Gourmand blonde’ inkapsulira sve nijanse plave inspirirane desertima. U nastavku vam donosimo 5 trendi blonde boja inspiriranih slasticama koje ćemo posvuda moći vidjeti ove sezone.

Crème patissière blonde

Ova blonde boja sadrži sve nijanse poznatog kremastog deserta. Svaka od njih je preplavljena sjajem i inspirirana starinskim holivudskim glamurom. Izgled se kreira nanošenjem slojeva bogatih kremastih nijansi, nježno zlatnih i mliječno plavih boja, kako bi se stvorila suptilna dimenzija.

Crème brûlée blonde

Crème brûlée blonde jedna je od omiljenih boja stručnjaka diljem svijeta. Ova super slatka plava nastaje ručnim oslikavanjem duljina i završava svijetlijim pramenovima boje meda i zlatnim tonovima saća. Kako bi se postigao prirodan kontrast, stvara se suptilna sjena korijena koji su tamnije plavi. Tako se stvara dojam dubine i pruža kontrast toplijim plavim pramenovima na duljinama.

Frosé blonde

Ovu boju inspirirao je lockdown i brojne žene diljem svijeta koje su samostalno bojale kosu kod kuće dok su vrata salona bila zatvorena. Ova trendi DIY tehnika sama po sebi ne treba izgledati savršeno da bi izgledala sjajno. Koriste se prirodni pokreti kako bi se kosa ručno bojala plavim pramenovima, a završni korak uključuje toniranje tih pramenova ružičastom bojom. Ova boja je kao stvorena za one pustolovnog duha koji su voljni isprobati nešto u potpunosti novo.

Milkshake blonde

Ova svježa, baby blonde boja kombinira svijetle milkshake plave tonove s tehnikom nanošenja super tankih, suptilnih pramenova. Rezultat je sveobuhvatna, blonde boja s besprijekornim pramenovima koji ostavljaju vrlo malo prirodne boje kose vidljivom.

Butterscotch blonde

Ako tražite svjetliju boju za svoju smeđu kosu, ‘butterscotch’ plava je još jedan primamljiv ton koji izgleda sjajno na tamnijoj kosi s teksturom. Ova tehnika slobodne ruke služi za kreiranje mješavine svijetlih i tamnih tonova, nanošenjem jednih nijansi za postizanje dubine na području korijena te svjetlijih nijansi na vrhovima kose. Savršena je za valovitu do kovrčavu kosu jer će meke, toplije nijanse pružiti sjaj i dojam bogatog volumena duljinama. Još k tome same možete odlučiti koliko gusti želite da budu svijetliji pramenovi, a izgledat će savršeno koju god odluku donijele.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori