Gadgeti za styling kose iza najpopularnijih frizura Alexe Chung i Rosie Huntington-Whiteley

Gadgeti za styling kose iza najpopularnijih frizura Alexe Chung i Rosie Huntington-Whiteley

Napravile bi skoro sve kad bismo se svaki dan mogle probuditi i imati frizuru poput nekih od brojnih slavnih dama koje vidimo na Instagramu, zar ne? Upravo zato često isprobavamo brojne proizvode koje one vole koristiti u pokušaju da se približimo njihovom looku. Sada će to možda postati jednostavnije nego ikad prije jer je George Northwood, frizerski stilist brojnih žena koje su poznate po divnim frizurama, kreirao liniju alata za oblikovanje kose. Uz njih i njegove već postojeće proizvode za njegu kose, u samo nekoliko jednostavnih koraka možete brzo transformirati svoju beživotnu, kovrčavu ili frizzy kosu te postići zavidnu frizuru.

George Northwood upotpunio je svoju Undone kolekciju savršenim alatima za kosu

George Northwood surađuje s Alexom Chung, Meghan Markle, Alicijom Vikander, Rosie Huntington-Whiteley, Phoebe Dynevor, Ellie Goulding i u osnovi sa svakom drugom slavnom osobom u Londonu koja voli razbarušene valove u kosi. Nakon uspjeha njegovog asortimana za njegu kose Undone, George Northwood kreirao je i liniju alata za kosu. Njegova kolekcija uključuje sušilo za kosu, peglu i uvijač. Svaki od ovih proizvoda je prošao stroga testiranja od strane frizerskog tima Georgea Northwooda i lansirani su tek nakon što su ocijenjeni vrijednima pridružiti se već postojećoj liniji proizvoda za njegu kose.

Linija proizvoda se zove Undone jer to odražava njegov signature stil, a ona ne bi bila potpuna bez alata koji će vam pomoći da postignete izgled nekih od njegovih omiljenih muza. Uz to, beauty entuzijastice su opsjednute njegovim Undirty šamponom koji miriše baš poput kultnog parfema brenda Le Labo – Santal 33. Ono što je najbolje kod njegovih alata je relativno pristupačna cijena.

Blow Dry It sušilo za kosu
Blow Dry It sušilo za kosu
Straighten or Wave It pegla za kosu
Straighten or Wave It pegla za kosu
Curl It uvijač za kosu
Curl It uvijač za kosu

Čim budu dostupni za naručivanje u Hrvatsku, donijet ćemo vam više informacija o tome kako doći do njih.

Foto: Instagram, George Northwood

Učitati još
Zatvori