Beauty entuzijastice kažu da je moguće postići eye-lift efekt kod kuće uz ovu masku ​​za oči

Beauty entuzijastice kažu da je moguće postići eye-lift efekt kod kuće uz ovu masku ​​za oči

Iako se mnogi ljudi u svojoj rutini za njegu kože usredotočuju na rješavanje uobičajenih problema poput finih linija, bora i neujednačenog tena, neki zaboravljaju obratiti pažnju na područje oko očiju. To je osjetljiv dio lica koji zahtijeva dodatnu njegu i tu su jako važne maske za oči. Benefiance Pure Retinol Express zaglađujuća maska ​​za oči, brenda Shiseido, je proizvod koji hidratizira, smanjuje pojavu podočnjaka i zaglađuje fine linije i bore. Glavni sastojak je tekući retinol, koji može pomoći u svemu, od akni i hiperpigmentacije do zaglađivanja i kreiranja ujednačenog tena. Zahvaljujući uključivanju retinola u formulu, možda ima čak i prednost u odnosu na druge maske. Također, ona uključuje umirujuću antioksidativnu mješavinu ekstrakata chlorelle, mukurossija, gambira i kurkume.

Shiseido masku zovu Bentleyjem među maskama za oči

Još jedan istaknuti sastojak je hijaluronska kiselina. Ona se često nalazi u proizvodima za njegu kože poput hidratantnih krema i seruma jer može pomoći u smanjenju bora i finih linija stvaranjem barijere koja zadržava vodu u koži. To je prirodni sastojak koji ne nadražuje i dobro ga podnose sve vrste kože. Iako je cijena ove maske možda malo veća nego kod sličnih maski za oči na tržištu, kupci kažu da su rezultati vrijedni toga. Jedna beauty entuzijastica ih je nazvala Bentleyjem među maskama za oči. Uz to, ističe da zaista možete vidjeti razliku nakon svake upotrebe.

Stručnjaci preporučuju da napravite brzi test ovih maski na koži kako biste bili sigurni da niste alergični, prije nego što se ju nanesete na lice jer je koža kapaka vrlo nježna i može se brzo nadražiti. U jednoj od recenzija piše da je ova maska poput eye-lifta jer donosi vrlo impresivne rezultate. Uz to, jedan od komentara tvrdi da je bolja i od Chanelovog ekvivalenta. Njezin miris umiruje i pomaže vam riješiti se glavobolje u užurbanom danu. Ona vam pruža pravo spa iskustvo kod kuće.

Shiseido Benefiance

Ako svom području oko očiju ne pridajete dovoljno pažnje, ovdje možete ugrabiti svoj primjerak ove luksuzne maske za oči i iskusiti odlične rezultate koje ona pruža na vlastitoj koži.

Foto: Instagram, Nordstrom

Učitati još
Zatvori