Viralni ‘how-to’ video za kreiranje frizure princeze Diane ostavio nas je bez teksta

Viralni ‘how-to’ video za kreiranje frizure princeze Diane ostavio nas je bez teksta

Frizura princeze Diane je uistinu bezvremenska. Ona je nosila kratku kosu tijekom cijelog svog odraslog života. Imala je elegantan bob sa šiškama na vjenčanju s princom Charlesom, a i pixie frizura iz njezinih kasnijih godina posebno je pamtljiva. To su prepoznale i mnoge beauty entuzijastice diljem svijeta koje iznova pokušavaju rekreirati njezinu frizuru. No, nitko to još nije uspio napraviti toliko dobro kao influencerica Rose Nora Anna.

Rose Nora Anna poprilično nalikuje svojoj muzi

Rose Nora Anna je ovaj mjesec postala viralna na društvenim mrežama zahvaljujući svom ‘how-to’ videu kojem se ne možemo dovoljno nadiviti. Ova influencerica toliko nalikuje svojoj muzi, princezi Diani, da smo mi, kao i brojni drugi, ostali bez teksta. U svom je videu Rose uz pomoć kopče i tanke četke za oblikovanje kose stilizirala svoju kratku, slojevito ošišanu kosu. Tako ju je bez problema oblikovala u kultnu frizuru koju je princeza Diana imala krajem ‘70-ih i početkom ‘80-ih godina.

Rose, čija je plava kosa prošarana pramenovima u boji karamele, baš kao kosa princeze Diane, je kreirala savršenu repliku jedne od najslavnijih frizura svih vremena. Ona ima volumen, uvinuta je na svim pravim mjestima i šiške joj sežu do trepavica. Nitko ne može poreći da ona izgleda nevjerojatno nalik svojoj muzi. Čini se da se Rose tek nedavno odlučila za kraću frizuru jer je do prije mjesec dana nosila dužu kosu i frizuru koja podsjeća na ikonu iz ‘70-ih, Farrah Fawcett, koja je isto tako bila zadivljujuća. No, njezina nova frizura uspjela je nadmašiti sve dosadašnje. Kako je kreirala svoju frizuru po uzoru na onu koju je nosila princeza Diana, možete vidjeti u njezinom viralnom videu u nastavku.

Foto: Instagram, TikTok

Učitati još
Zatvori