Omiljeni brend kreirao je serum za svaki tip i nedostatak kože

Omiljeni brend kreirao je serum za
svaki tip i nedostatak kože

Novi beauty proizvodi uvijek uzburkaju beauty svijet na najbolji mogući način. No, malobrojni brendovi za njegu kože prizivaju uzbuđenje, poput najnovijih Tatcha proizvoda. Bez obzira na to je li riječ o nagrađivanom make up proizvodu koji se proslavio na YouTubeu ili gel kremi koja je skincare svijet preokrenula naglavačke, ovaj brend nadahnut Japanom uvijek uspije nadmašiti sam sebe. Sa svojim najnovijim eliksirom, izaziva oduševljenje diljem svijeta. Tatcha Dewy Serum sjajan je novi dodatak kolekciji brenda. Radi se o mliječnom, laganom serumu koji je lansiran prije dva tjedna. On je dobrodošao dodatak svima koji žude za zdravom, blistavom kožom, kao i onima koji ne žele onaj nepoželjan mastan izgled. Masna koža sklona aknama ne tolerira guste proizvode bilo koje vrste, pogotovo kad su maskne već ustaljeni, nepozvani gost na našem licu. Međutim, suh i hladan zrak može dovesti i do dehidracije masne, a ne samo suhe kože.

Tatcha Dewy Serum za rješavanje različitih problema kože

Tekstura ovog seruma je lagana i bez bilo kakvog zamjetnog mirisa, a koža ga popije u tren oka. Nakon nanošenja izgleda punije i sjajno, ali ne masno. Ten je zdrav i svjež, kao da ste upravo bile kod stručnjaka na kakvom profesionalnom tretmanu za njegu lica. Snažna formula Tatcha Dewy seruma obogaćena je hijaluronskom kiselinom na biljnoj bazi i skvalanom iz šećerne trske. To ga čini savršenim za masne, ali i suhe tipove kože. Nanosi se nakon čišćenja lica, a prije hidratantne kreme.

Nažalost, cijena ovog proizvoda nije savršena kao i on sam. No, ako ikad poželite uložiti novac i dodati ga svojoj skincare rutini, nećete požaliti. To je stvarno hranjiv i obnavljajuć serum, koji odgovara na svaki izazov – bez obzira na to radi li se o hranjenu suhe kože bez osjećaja težine ili rješavanju problema prištića i akni. Koža je hidratizirana, živahna i umirena odmah nakon nanošenja. Dok, dugoročno smanjuje fine linije i poboljšava teksturu, elastičnost i sjaj kože.

Tatcha Dewy Serum možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori