Dupli Big Mac je nova poslastica za sve obožavatelje ovog burgera

Dupli Big Mac je nova poslastica za sve
obožavatelje ovog burgera

Iako se nastojimo zdravo hraniti, ponekad malo zgriješimo pa posegnemo za fast foodom. Od svih lanaca brze prehrane mnogima je najdraži McDonald’s koji s vremena na vrijeme predstavi neki novi burger u svojoj bogatoj ponudi sendivča.

Iako volimo isprobavati nove McDonald’sove sendviče, njegovi klasici su nam i dalje prvi izbor, a možda najdraži među njima nam je Big Mac. A najpoznatiji McDonald’sov burger sada je dobio svoje novo, veće izdanje koje dosad još nismo vidjeli – Double Big Mac!

Double Big Mac – najveći McDonald’s burger

Dupli Big Mac sastoji se od čak četiri pljeskavice umjesto uobičajene dvije, dok su ostali sastojci isti kao u klasičnom sendviču, a to su sir, salata, luk, krastavci i Big Mac umak. Radi se o najvećem McDonald’sovom burgeru ikad, nakon trostrukog cheeseburgera koji je predstavljen prije nekoliko mjeseci.

Double Big Mac pojavio se ranije ove godine u SAD-u, a sada je stigao u restorane u Velikoj Britaniji. Hoće li i kada stići kod nas, na žalost nije nam poznato.

Vegetarijanska linija McPlant

Još jedna novost iz McDonald’sa koja je stigla jučer je plan da pokrenu vlastitu vegetarijansku liniju koja bi se zvala McPlant.

Već su testirali burger s odreskom na bazi biljaka veganske start-up tvrtke Beyond Meat, a sada svojim kupcima žele ponuditi vlastiti proizvod. Taj bi proizvod bio pripremljen isključivo za McDonald’s na određenim tržištima, a u restorane bi stigao iduće godine.

Vegetarijanska linija kasnije bi se mogla proširiti na alternative piletini.

Foto: Unsplash, McDonald’s, Instagram

Učitati još
Zatvori