Kalendar koji će vas odvesti do najljepših kutaka Londona

Kalendar koji će vas odvesti do
najljepših kutaka Londona

Ako ste zaljubljenik u putovanja, vjerojatno vam teško pada nemogućnost istraživanja svijeta. No, s predivnim posterima i razglednicama londonskog brenda Paper and Cities možete putovati bez da napuštate vlastiti dom.

Paper and Cities je neovisna tiskara i papirnica iz Londona koja putem webshopa prodaje postere i razglednice s prepoznatljivim motivima gradova iz Europe i svijeta, a koji su djelo nadarenih i neovisnih umjetnika. Tiskaru je pokrenuo strastveni putoholičar, fotograf i bloger Alex Zouaghi, a osim već spomenutog, u ponudi imaju i kolekciju šarmantnih crno-bijelih rokovnika.

Paper and Cities kalendar za 2021. godinu

Ovih dana predstavili su svoj prvi kalendar za 2021. godinu koji će biti savršen detalj na zidu svakog putoholičara. Kalendar sadrži 12 ručno crtanih ilustracija koje će vas odvesti do najljepših kutaka Londona.

Kroz sva četiri godišnja doba prošećite kroz znamenite ulice, skrivene uličice i poznate tržnice i ponovno ćete se zaljubiti u ovaj divan grad. Oxford Street, Notting Hill, Portobello Road, Natural History Museum i Covent Garden samo su neka od poznatih mjesta u Londonu koje je ilustrirala Aurélie Baudry, a koja krase kalendar.

Kalendar po cijeni od 25 funti možete prednaručiti ovdje.

Foto: Paper and Cities

Učitati još
Zatvori