Hvar je ovog ljeta postao bogatiji za novu gastro adresu koju morate posjetiti

Hvar je ovog ljeta postao bogatiji za novu
gastro adresu koju morate posjetiti

Iako je vrhunac ljetne sezone iza nas, ljeto još uvijek nije gotovo. I postsezona na Jadranu ima svoje čari, a ljetne temperature koje nas još uvijek griju pozivaju na bijeg iz grada. Ako ste među onima koji su odlazak na godišnji odmor ostavili za rujan, a još uvijek ne znate gdje ćete ga provesti, nećete pogriješiti ako se uputite do nekih od predivnih destinacija na jadranskoj obali i otocima. Jedna od uvijek popularnih destinacija je Hvar, naš najljepši i najsunčaniji otok. Osim divnih plaža i čistog mora, Hvar turiste privlači i vrhunskom gastronomijom, a ovog ljeta postao je bogatiji za još jednu odličnu gastro adresu – Notos beach house.

Mediteranski okusi u divnom ambijentu

Smješten tik uz plažu u Milni, Notos beach house u divnom ambijentu gostima pruža užitak za sva osjetila. Na natkrivenoj terasi kojom dominiraju prirodni materijali i nijanse boje drva i pijeska možete uživati u raznim morskim jelima i delicijama, dok se u lounge dijelu, gdje ćete prvo zapaziti ljuljačke koje će poslužiti i kao super kulisa za Instagram fotografije, možete osvježiti jednim od brojnih koktela i bezalkoholnim fresh & natural sokovima, popiti kavu, pivo ili bilo koje drugo piće.

Notos kombinira kulinarsku baštinu i suvremene inovacije kako bi stvorili visoku kuhinju. Bogati mediteranski okusi i ukusne arome u jelima spravljenim od lokalnih i svježih namirnica užitak su za svako nepce. Od glavnih jela možete birati svježe jadranske ribe sa žara s kus-kusom i povrćem, tuna steak s pireom od krumpira, hvarskih crnih maslina i s peršinom, pečene krakove jadranske hobotnice s hrskavim batatom i mladim špinatom, škampe i lignje.

Veliki izbor koktela

Za ljubitelje mesa tu su Black Angus burger, biftek i ribeye sa žara te teletina ispod peke. Peka postoji i u morskoj varijanti, s ribom i hobotnicom, dok burger od hobotnice zvuči kao nešto što nećete htjeti propustiti isprobati. Na jelovniku se nalazi i nekoliko hladnih i toplih predjela, dvije juhe, a postoji i dječji menu za one najmlađe. Ručak ili večeru na kraju zasladite desertom, a svaki dan vas čeka novi desert dana.

Ukoliko ste u Notos svratili samo na piće, naručite neki od klasičnih koktela poput Huga, Aperol Spritza, Margarite ili Mojita ili isprobajte jedan od Notosovih 8 signature koktela. Za sve njih zaslužan je barmen Jan Martinović.

Notos beach house je otvoren svaki dan od 12 do 23 sata, a ako uskoro idete na Hvar, nemojte propustiti posjet ovoj novoj gastro oazi. Za rezervacije posjetite službenu web stranicu ili Instagram profil.

Foto: Notos beach house

Učitati još
Zatvori