Pogledajte sve proizvode iz nove H&M Beauty linije

Pogledajte sve proizvode iz nove
H&M Beauty linije

Vijest kako H&M pokreće beauty liniju nije iznenadila nikoga jer švedski modni div konstantno širi svoje carstvo, a linija proizvoda za lice i tijelo bila je logičan korak u njegovom razvoju. Nova beauty kolekcija brenda sastojat će se od make up-a, točnije, tekućih pudera i pudera u kamenu, korektora i highlightera za različite tonove kože, mat i kremastih ruževa, sjajila, maskara, lakova za nokte, sjenila, itd.

hmbeauty1

hmbeauty3

H&M sveukupno priprema 700 novih proizvoda u trenutku lansiranja, a sezonski će je nadopunjavati novim bojama i ograničenim kolekcijama. Oni će zamijeniti sve beauty proizvode do sada dostupne u H&M-u, a uskoro će beauty liniju upotpuniti i premium te eko kolekcijama u skladu s ekološki osviještenom politikom brenda.

hmbeauty2

hmbeauty4

Beauty kutak stiže i u hrvatske trgovine s pristupačnim cijenama na koje smo od H&M-a navikli. Iako su globalno najavljeni i proizvodi za kosu i tijelo poput krema, gelova i slično, vidjet ćemo hoće li biti dostupni i u Hrvatskoj. U galeriji u nastavku pogledajte neke od proizvoda koje možemo očekivati 17. rujna.

hmbeauty25

Učitati još
Zatvori