Najpopularniji rokovnici na svijetu koji će oduševiti sve ljubitelje organizacije

Najpopularniji rokovnici na svijetu koji će oduševiti sve ljubitelje organizacije

@erincondren

Nerijetko možemo čuti izjave poput onih u kojima ljudi govore kako mogu provesti sate u knjižarama, istražujući školski pribor, flomastere, kemijske u boji, rokovnike… Upravo rokovnici imaju neku posebnu “težinu”, odnosno o njima se govori s posebnom strašću i pravi obožavatelji ih marljivo skupljaju, ukrašavaju te, naravno, koriste! U posljednje je vrijeme sve popularnija metoda bullet journal, kojom korisnici sami stvaraju vlastiti rokovnik. Ako pripadate skupini velikih obožavatelja rokovnika i organizacije općenito, za vas imamo pravu poslasticu. Riječ je, naime, o rokovnicima s potpisom Erin Condren koji su posebni jer se mogu u potpunosti personalizirati te ga iz vanjske i s unutarnje strane možete prilagoditi svojim željama i potrebama.

@erincondren

Erinina priča kreće tako da je s 12-satnog radnog vremena prešla na to da vrijeme provodi doma s djecom. Uskoro je počela istraživati što bi mogla raditi od doma, a imala je dva uvjeta: skroman budžet i izrazito razvijenu maštu. Vrlo brzo joj je sinula izvrsna ideja te je počela pisati karte za prijatelje koji su služili kao darovi za rođendanje, vjenčanje, krštenja… Prijatelji su je ohrabrili da dodatno razvije taj posao, a ostalo je povijest. Nije stala samo na kartama, već je počela izrađivati i stickere, planere, bilježnice, a svi proizvodi nastaju na dvjema lokacijama, u Los Angelesu i Austinu u Texasu. Moguće ih je kupiti na službenom web shopu.

Erin Condren
@erincondren

Erin Condren velika je i zvijezda na Youtubeu pa su već godinama njezini videi o organizaciji i različitim proizvodima itekako gledani na Youtubeu. Ako volite rokovnike i planere, vjerujemo kako već gledate koji biste dodali u košaricu, a odlična je vijest i ta što dostavljaju u Hrvatsku!

Učitati još
Zatvori