Modni dodaci za četveronožne trendsetere koji u parku žele ostati zapaženi

Modni dodaci za četveronožne trendsetere
koji u parku žele ostati zapaženi

@poppyandtedthreads

Ljubimci, baš poput nas već nestrpljivo iščekuju dolazak sunčanih i vedrih dana kako bi vikende i slobodno vrijeme sa svojim vlasnicima mogli provoditi u gradskim parkovima. Odlazak na cestu nezamisliv je bez ogrlice i povodca prvenstveno radi sigurnost. No, cool psići koji vole biti modno usklađeni sa svojim gazdama i žele u parku ostati zapaženi nose Poppy+Ted. Ručno izrađene modne dodatke s potpisom britanskog brenda koje se razlikuju od onih kakve viđamo svaki dan.

@poppyandtedthreads

Za kreativu je zadužena Paige, koja je inspiraciju za pokretanje vlastitog brenda dobila od svoja dva četveronožna sustanara točnije, preslatkih francuskih buldoga. Kako ih nose četveronožni šminkeri pogledajte na službenom Instagram profilu.

Poppy+Ted ogrlice za četveronožne trendsetere

@kenziethecavapoo

Poppy i Ted nestašni su psići koji svaki slobodan trenutak vole provoditi na otvorenom. Zaslužni su za pokretanje kolekcije ogrlica i cijelog niza modnih dodataka koje možete pronaći na njihovom webshopu. Odlazak na špicu u ljetnim mjesecima prilika je da se vlasnici, ali i njihovi mezimci pokažu u najboljem ruhu – poželjno je da k tome budu i upečatljivi te stilski usklađeni.

@poppyandtedthreads

Pažnju usklađivanju odjevnih kombinacija s ogrlicama i povodcima svog ljubimca posebno posvećuju trendseterice koje čak i u ležernim aktivnostima žele postići ‘statement’ dojam. Šarmantne i razigrane, ogrlice za pse s potpisom britanskog brenda plijenit će pažnju svih prisutnih na gradskim ulicama.

Ručno izrađeni modni dodaci za pse

@poppyandthreads

Za razliku od masovne proizvodnje koja je u današnje vrijeme dostigla svoj vrhunac, mali lokalni brendovi sve više naglašavaju važnost proizvodnje u ‘humanijim’ uvjetima. Tako se kvaliteta i originalnost stavljaju ispred kvantitete, a kreativnost upravo tu dolazi do izražaja. Poppy+Ted ogrlice osnivačica brenda sama izrađuje u svom kućnom studiju pa će cijeli proces od dana naručivanja potrajati i do nekoliko tjedana. No, isplati se čekati na jedan unikatni i drugačiji komad bez kojeg je odlazak u park nezamisliv, a vaš ljubimac ponosno će ga nositi još dugi niz godina.

@little_lil_pug
@poppyandtedthreads

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori