Na poznatom glazbenom festivalu
Sziget pije se Jana

Jana se sve više etablira na zahtjevnim europskim i svjetskim tržištima, pa se tako sada pojavljuje u ulozi službene vode najvećih glazbenih festivala. Treću godinu za redom Jana je partner Sziget ‘Island of freedom’, najvećeg festivala u Europi koji će se od 10. do 17. kolovoza 2015. održati na Szigetu, otoku usred Budimpešte.

jana2

Sziget festival prošle je godine proglašen najboljim velikim festivalom u Europi po Festival Awards Europe 2014. Da je riječ o najboljem velikom europskom festivalu govori i činjenica da će ovogodišnje izdanje otvoriti nastup svojevrsnog kralja popa, Robbieja Williamsa, a on će zasigurno zapaliti publiku i dati poseban pečat vrućim ljetnim večerima, dok će Jana biti odlično osvježenje kada temperature dosegnu maksimum. Prije Sziget festivala Jana će biti prisutna na Balaton Sound Festivalu, koji se od 8. do 12. srpnja 2015. održava na Balatonu, najvećem jezeru u središnjoj Europi.

jana1

Uz mađarsku festivalsku scenu, Jana će obilježiti i mnoga glazbena događanja u Hrvatskoj tijekom ljeta. Nakon Janine prisutnosti na INmusic festivalu te uloge službene vode na Slashevom koncertu na zagrebačkoj Šalati nastavak slijedi na Ultra Europe te koncertu Manu Chaa u zadarskim Jazinama.

Podsjetimo se da se Jana nakon prestižnih događaja poput nagrade The Golden Globe, modnih revija Victoria’s Secret ili mjesta poput Times Squarea, Broadwaya te Whole Foodsa u Time Warner Centeru u Americi nedavno našla u rukama Miley Cyrus na Rihanninu partyju nakon događaja, u klubu Up & Down, u sklopu modno-umjetničkog spektakla Met Gala, u organizaciji američkog Voguea.

Učitati još
Zatvori