10 omiljenih proizvoda novih mama

10 omiljenih proizvoda novih mama

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anouk Yve (@anoukyve)

Nakon nezaboravnog trenutka koji donosi vijest o trudnoći, devet mjeseci slatkog iščekivanja i ne tako slatkog poroda na koji ćete zaboraviti u sekundi kad ugledate svoju bebu, dolazak bebe tek je početak velike, uzbudljive i nepredvidljive avanture zvane majčinstvo. Odmah nakon vijesti o trudnoći, svaka buduća mama će pohrliti po zanimljivo štivo koje otkriva sve tajne iza trudnoće, ali i sve trikove dobrog odgaja i po prvi put zakoračiti u magični svijet dječje odjeće i igračaka.

Među policama s preslatkim odjevnim komadima, minijaturnim čarapicama i najmekšim dekama koje već možete zamisliti u još uvijek praznoj sobi vaše bebe, svaka buduća nova mama zapitat će se Što mi sve zapravo treba?Na to će se pitanje u trenu ponuditi nekoliko vrlo jasnih odgovara koje ćete bez razmišljanja dodati na shopping listu – bodiji, pelene i proizvodi za njegu, kadica za kupanje i nekoliko prvih igračaka. Uz nekoliko osnovnih proizvoda koji će vam bez sumnje svakodnevno trebati, a koje ćete sami i bez puno razmišljanja staviti na shopping listu, svaka mama iza koje se nalazi prvih nekoliko mjeseci ili godina majčinstva istaknut će nekoliko praktičnih i korisnih proizvoda koji su joj bitno olakšali prve dane majčinstva, njezinoj bebi pružili najbolji mogući dom, a nisu se nalazili na njezinoj prvoj shopping listi.

PROIZVODI KOJE OBOŽAVAJU SVE NOVE MAME

Iako ćete pregršt stvari morati isprobati metodom pokušaja i promašaja jer možda su njihovi dani i osnovne potrebe slični, no svaka beba od prvog će dana imati drugačije želje, iskusne mame one su koje će vam otkriti najbolje proizvode koje možete dodati na svoju shopping listu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Brunette (@emiliebrunette)

Kako uživati u prvim danima majčinstva bez obzira na neprospavane noći i nove obaveze, umor i nesigurnosti koje su sasvim normalne kada je riječ o prvim danima s bebom i novim iskustvima koja donose? Prvi korak je da se okružite svim onim dragim ljudima koji će vam uskočiti u pomoć kada to bude potrebno ili biti dobrodošlo društvo ako ćete se osjećati usamljeno, osobito tijekom prvih nekoliko tjedana koje ćete provesti u svom domu. Drugi korak je da se okružite svim onim esencijalnim stvarima koje će prve dane, tjedne i mjesece vašoj bebi učiniti ugodnima i bezbrižnima, ali i svim onim stvarima koji će vama olakšati prve dane majčinstva i biti svakodnevna pomoć.

Koji su to proizvodi koje ćete, baš poput svih novih mama, obožavati? Od praktične sjedalice za auto koja se u trenu pretvara u kolica do magične igračke koja će postati najbolji prijatelj vaše bebe kad joj krenu rasti prvi zubići, u nastavku donosimo deset omiljenih proizvoda novih mama koji će početak majčinstva učiniti još boljim i mrvicu lakšim.

SJEDALICA ZA AUTO KOJA SE U TRENU PRETVARA U KOLICA

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Alex Stedman (@thefrugality)

Kolica, nosiljka i sjedalica za auto od prvog su dana nezaobilazne stvari u životu svake bebe. Kako izabrati najbolje? Izaberite ona kolica koja u sebi kriju nosiljku i sjedalicu za auto – nevjerojatno praktično i savršeno za sve one nove roditelje koji žive u stanovima i uvijek su u potrazi za proizvodima koji će zauzeti najmanje prostora, ali pritom neće izgubiti na funkcionalnosti.

SET ZA IZDAJANJE

Prvi dani majčinstva svakoj novoj mami donose i prvi susret s dojenjem. Majčino mlijeko bez sumnje je najbolja hrana za svaku bebu, no dojenje nije uvijek toliko jednostavno, iako se gotovo podrazumijeva da će ga sve majke savladati kao od šale, da će u njemu biti neprestano uspješne i da će u njemu neprekidno uživati. Tvrde i bolne kvrge u grudima, upaljene i ispucale bradavice i infekcije samo su neki od problema koji uvelike mogu obeshrabriti novu mamu dojenju. Uz neizostavnu podršku obitelji, u pomoć priskaču i brojni proizvodi poput onih iz asortimana Philips Avent – ručna i električna izdajalica, posudica i vrećica za čuvanje mlijeka, jastučići za grudi, štitnici i krema za bradavice, nipplete za izvlačenje uvučenih bradavica i mnogi drugi – koji majkama olakšavaju proces dojenja i pomažu u ustrajnosti da dijete doje što više i duže.

JASTUK ZA DOJENJE

Osim seta za izdajanje koji će vam u slučaju bilo kakvih prepreka olakšati proces dojenja, jastuk za dojenje je još jedan proizvod koji će biti od pomoći kada je o dojenju riječ. Dizajniran da ugodi i mami i bebi, jastuk za dojenje mama stavlja oko struka kako bi stvorila udobni i meki oslonac za bebu tijekom dojenja i olakšala napor svojim rukama.

KREVETIĆ KOJI ĆE RASTI ZAJEDNO S VAŠOM BEBOM

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Anouk Yve (@anoukyve)

Visoko na listi ključnih proizvoda koji trebaju baš svakoj bebi i koje će svaka buduća nova mama u trenu staviti na popis je krevetić. Baš poput kolica, sjedalice za auto i nosiljke, odabir najboljeg krije se iza odabira onog najpraktičnijeg, što bi u slučaju krevetića značilo onog koji može rasti s vašom bebom i pretvoriti se u dječji krevet za mališana. Pri kupnji krevetića tražite onaj koji dolazi s nekoliko različitih proširenja i budite sigurni da će vam se ta investicija višestruko isplatiti.

VIDEO MONITOR ZA BEBE

Iako ćete prvih nekoliko mjeseci provesti s bebom uvijek uz sebe, postojat će i oni trenuci u danu kada će vaša beba biti u drugoj prostoriji. Kako bi se osjećali sigurno i imali osjećaj da ste uz nju i da je sve u najboljem redu, na svoju shopping listu dodajte video monitor za bebe, jedan od najpopularnijih i najobožavanijih proizvoda svih novih mama. Nakon zvučnog monitora koji su koristile naše mame, na tržištu sada možete pronaći i njihovo novo, još bolje izdanje – video monitor. Kako bi sigurnost vaše bebe bila uvijek na prvom mjestu, Philips je svojoj liniji proizvoda za bebe i mame dodao video monitor za bebe uz koji će se svaka nova mama moći opustiti u onih nekoliko slobodnih trenutaka u danu i pritom uvijek imati svoju bebu na oku.

COOL TORBA ZA PELENE KOJA IZGLEDA POPUT SVAKE DRUGE DNEVNE TORBE

Pelene i vlažne maramice, prve igračke, nekoliko rezervnih odjevnih komada i još brdo proizvoda trebat će vam kao mladoj mami svaki put kad odlučite napustiti dom sa svojom bebom zbog čega je praktična torba za pelene koja izgleda jednako dobro poput svake druge dnevne torbe jedna od najboljih stvari koje si možete priuštiti. Iako cool torba za pelene neće bitno utjecati na kvalitetu života vaše bebe, niti biti jedan od onih ključnih proizvoda bez kojih ne možete, torba za pelene koja vam se zaista sviđa bit će jedan od onih proizvoda zbog kojeg ćete se vi kao nova mama osjećati bolje.

UGODNO I PRAKTIČNO DONJE RUBLJE

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Blair Staky (@thefoxandshe)

Još jedan od proizvoda koji će svakoj novoj mami olakšati prve dane majčinstva je ugodno i praktično donje rublje. Grudnjak kreiran kako bi vam olakšao dojenje i gaćice od mekog pamuka koje će biti najbolji izbor tijekom prvih dana kada će se vaše tijelo još uvijek oporavljati od poroda dvije su stvari koje si morate priuštiti.

NOSILJKA MARAMA

U posljednjih nekoliko godina, među najpopularnijim proizvodima za mame pojavila se nosiljka marama koja je u trenu oduševila sve mame koje su ju isprobale. Od meke tkanine koje će biti ugodna vašoj bebi i vama, nosiljka marama postala je odličan način na koji možete nositi bebu jer osim što je praktična, ona će istovremeno stvoriti vrlo prisan odnos između vas i vaše bebe.

SOPHIE – MAGIČNA IGRAČKA ZA PRVE ZUBIĆE

Nakon nekoliko mjeseci, svakoj će bebi početi rasti prvi zubići što će biti još jedan veliki izazov za svaku novu mamu. Najbolju moguću pomoć tijekom tog razdoblja koje bez sumnje donosi neprospavane noći i puno plača sve nove mame pronašle su u naizgled sasvim običnoj igrački – žirafi Sophie. U čemu se krije njezina tajna? Proizvođač Vulli igračku kreira od 100% prirodne gume nastale iz lateksa kaučuka, a dolazi u obliku preslatke žirafe. Sophie je postala poznata zbog toga što stimulira svih 5 osjetila – sluh, vid, osjet, okus i njuh. Ispušta poseban zvuk kad je beba stisne, ima poseban okus i miris zahvaljujući prirodnom kaučuku, zbog svojih kontrastnih točaka na bijeloj pozadini ima za bebu prepoznatljiv izgled, a mekani materijal prepoznatljiv je na dodir.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli The Brunette (@emiliebrunette)

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori