Rujana Jeger, Jelena Veljača i Iva Balaban na naslovnici novog Storybooka

Rujana Jeger, Jelena Veljača i Iva Balaban
na naslovnici novog Storybooka

storybook

Još jedno izdanje popularnog magazina Storybook već možete pronaći na kioscima te začiniti hladne jesenske dane novim zanimljivim temama.

Naslovnicu krase urbane i talentirane kolumnistice Jelena Veljača, Rujana Jeger i Iva Balaban, koje u ekskluzivnim intervjuima i kolumnama donose dozu (auto)ironije i stava na GIRL POWER način.

storybook-1

Jesen za Storybook način

U časopisu ćete pronaći temu online studiranje i kako edukaciji dati novu dimenziju iz vlastite fotelje, kao i teme s društvene scene, iz svijeta mode, filma i umjetnosti. U fokusu su i fenomeni pop kulture, poput velikog revivala 80-ih, ali i škakljive teme modernog društva, kao što su apsurdi vezani uz bacanje hrane ili seksističke reklame kojima je berlinska vlast odlučila stati na kraj.

storybook-3

Vrhunski stručnjaci nastavljaju raspravu iz prošlog broja na temu “Majčinstvo nakon 35.” kako bi se podigla svijest o toj osjetljivoj temi. Čitajte ekskluzivni intervju s gastro zvijezdom, chefom Andrewom Wangom, koji je obiteljski restoran pretvorio u najuzbudljiviju londonsku gastro adresu, a te s crvenog tepiha venecijanskog filmskog festivala ekskluzivnu priču s dobitnikom Zlatnog lava Guillermom del Torom.

storybook-2

Uronite u novi broj uz intervjue s moćnim ženama iz svijeta businessa i kulture te novoj sezoni nazdravite jesenskim koktelom modnih i beauty tema.

Učitati još
Zatvori