Pogledali smo novu hrvatsku komediju i jako se nasmijali

Pogledali smo novu hrvatsku
komediju i jako se nasmijali

Lavina (5)

Premijera filma Lavina

Sinoć je u prepunom kinu Europa održana premijera nove hrvatske komedije Lavina, režisera Stanislava Tomića. Radi se o iznimno simpatičnoj, laganoj i zabavnoj komediji koja govori o disfunkcionalnoj obitelji koja se nađe u novoj i nepoznatoj situaciji kada se nakon proglašenja njegove smrti vrati otac kako bi prvoj, bivšoj i sadašnjoj supruzi i kćerkama saopćio da se želi rastati zbog nove i neočekivane ljubavi u njegovom životu.

Ovaj film nema namjeru propitkivati velike, teške teme koje zaokupljaju društvo – naprotiv, na lagan, neopterećen način i svega sedamdesetak minuta donosi presjek sadašnjeg društva i kako zajednica reagira na gay probleme i tematiku. Uz nekoliko iznimno duhovitih skečeva gdje se ističe uvod u film koji odmah mami osmijeh na lice, vrlo dobar scenarij, te dobre glumce zabava je garantirana. Glumci Goran Grgić, Sven Jakir, Miran Kurspahić, Ana Maras, Ksenija Marinković, Stojan Matavulj, Olga Pakalović, Borko Perić, Žarko Radić, Sara Stanić i Nina Violić donose zanimljive i zabavne interpretacije svojih uloga, dok je Robert Ugrina posebno zanimljiv u ulozi prve, bivše supruge.

LAVINA 3

Lavina

Feel good filmska večer

Lavina je svakako film koji preporučujemo pogledati, posebno ako želite ostvariti feel good filmsku večer – film kreće u redovnu kinodistribuciju od 5. listopada. U prilog tome govori i spontani pljesak u pola filma koji se prolomio sinoć na premijeri… Nešto što nam svakako treba s vremena na vrijeme.

Lavina 8

Lavina_Sara_Nina

Lavina_Sara4

Lavina_Ugrina6

Lavina9

Foto: Lavina

Učitati još
Zatvori