Wrap suknja: ljetni favorit koji ćemo obožavati cijele jeseni

Wrap suknja: ljetni favorit koji ćemo
obožavati cijele jeseni

Haljine na preklop ovog su ljeta u potpunosti zavladale modnim trendovima. Od najpopularnijih Instagram modela brenda Reformation Par do high street verzija u jarkim i neutralnim bojama te razigranim cvjetnim uzorcima, haljina na preklop klasik je koji donosi eleganciju u svaku kombinaciju. Ipak, ove sezone wrap silueta istaknula se kao savršen izbor za još jedan obožavani komad unutar ljetnog ormara.

ELEGANTNI LJETNI FAVORIT

Prozračna i razigrana suknja u klasičnoj wrap silueti pronašla je trendi izgled. Od mini modela koji će i za najtoplijih ljetnih dana stvoriti zanimljiv izgled vrijedan svake ulične modne piste do svestranih midi dužina, wrap suknja komad je koji vrijedi dodati u svoju ljetnu kolekciju. Iako se ove sezone istaknula kao novi trendi komad, klasičan izgled njezinog kroja i sljedeće će godine biti odličan izbor unutar svakog ormara, bez obzira na nove trendove koje će nova sezona donijeti. Istovremeno jednostavna, klasična i zanimljiva, suknja na preklop odlično se slaže s prozračnim ljetnim topom, basic T-shirtom i košuljom klasičnog kroja. Osim što u ljetnu garderobu unosi svestranost koja stvara bezbroj različitih kombinacija, neke modele ljetne wrap suknje nosit ćemo i nakon završetka toplih ljetni dana.

WRAP SUKNJA U JESENSKOM ORMARU

U jesenski ormar, wrap suknja unijet će prozračnost ljeta i jednostavnost omiljenih klasika. Ležernom spoju s omiljenom majicom kratkih rukava za cool izgled trebat će samo kožna jakna u biker stilu. Za istovremeno chic i udoban look, wrap suknja cvjetnog uzorka savršeni spoj pronaći će u mekom pletivu i gležnjačama. Osim za jednostavne dnevne kombinacije, kombinacija wrap siluete, midi dužine i neutralne boje suknju će pretvoriti u moderan poslovni komad. U kombinaciji s košuljom prugastog uzorka inspiriranom muškim ormarom, wrap suknja stvorit će zanimljivu siluetu i uravnotežen poslovni look s daškom i androginog i ženstvenog.

Inspirativne street style kombinacije koje ćete lako ostvariti unutar svog ljetnog i jesenskog ormara zasigurno će vas uvjeriti da na zadnjim danima sniženja potražite savršen model wrap suknje za svoj ormar i stil.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori