6 poslovnih lookova u zvjezdanom stilu

6 poslovnih lookova u zvjezdanom stilu

Iako smo ih navikli gledati kako blistaju na crvenom tepihu, neke od planetarno popularnih dama nose titulu i modno osviještenih poslovnih žena. Poslovni ‘look’ dame poput Victorie Beckham, Jessice Albe i Amal Clooney nose samouvjereno i sa stilom. Svaka posebna na svoj način, i uspješna u onome što radi, sofisticiranost postiže izborom klasičnih sakoa, odijela, praktičnih torbi i salonki.

victoria

Victoria Beckham

Veteranka poslovnih komada Victorie Beckham svoje obaveze voli obavljati u visokim potpeticama i tamnijim tonovima ‘unisex’ odijela koji naglašavaju njenu vitku liniju. Ako volite nešto nježniji izgled, osvojit će vas Jessica Alba, koja je uparivanje casual kombinacija učinila popularnijim no ikad.

jessica

Jessica Alba

Uvijek vjerna svom stilu, glumica voli udobnost i aktualne trendove. Često odabire upečatljive printove i boje. Charlize Theron svoj istančani ukus za modu duguje svom dugogodišnjem eksperimentiranju s minimalizmom i ekstravagancijom. I na crvenom tepihu je možemo vidjeti u dužim sakoima muškog kroja koje nosi na mini suknje.

charlize

Charlize Theron

Svestrana Amal Clooney svoje poslovne uspjehe voli nizati u haljinama u stilu 60-ih i pobornica je ženstvenosti i nepretencioznog izgleda. Ako i sami tražite neke odjevne komade kojima bi se mogli inspirirati za svoje poslovne obaveze, posegnite za onima u stilu nekih od najuspješnijih žena na svijetu.

amal12

Amal Clooney

rachelzoe2

Rachel Zoe

rihanna

Rihanna

Foto: Splash/Getty images

Učitati još
Zatvori