Glitter manikura za minimalistice

Glitter manikura za minimalistice

Blagdansko vrijeme donosi blještavilo u svijetu odjeće, obuće i modnih dodataka, ali i u, već raznobojnom svijetu dekorativne kozmetike. Uz uvijek klasičnu crvenu boju i nezaobilazan metalik sjaj, šljokičasti beauty prozvodi omiljeni su izbor mnogih žena koji svakoj kombinaciji donose briljatni sjaj primjeren svečanostima blagdanske sezone.

Ako ste ljubiteljica minimalnog izgleda i pravilo manje je više dio je vašeg kako svakodnevnog tako i party izgleda, vrlo vjerojatno ste navikli izbjegavati glitter manikuru. Novogodišnja noć savršena je prilika da omiljenu manikuru u klasičnoj crvenoj boji ili u neutralnim tonovima zamijenite, barem djelomično, raskošnim šljokicama i novu godinu dočekate u punom, ali još uvijek decentnom, sjaju.

Umjesto klasične manikure nakon koje će vaši nokti u potpunosti biti posuti šljokicama, na noktima iscrtajte geometrijske oblike od kojih ćete tek neke ispuniti glitterom, dok ostale možete obojiti omiljenom neutralnom ili zagasitom bojom ili ih ostaviti netaknute i premazati s tek prozirnim završenim premazom.

Francuska manikura, polumjesec, glitter trokut, popularni ombre efekt ili tek tanka glitter crta osim suptilnog sjaja vašu će manikuru pretvoriti u kreativnu igru i dati joj neki posve novi, ali još uvijek minimalan i decentni izgled čiju jednostavnost možete dodatno naglasiti odabirom savršenog glitter laka na nokte. Birajući glitter hladnijeg odsjaja i držeći se unutar palete boja metala, a podalje od onih jarkih i šarenih ovaj će se glitter odlično slagati ne samo s pročišćenim, minimalističkim stilom, već svakom kombinacijom za najdužu i najposebniju posljednju noć u godini. U nastavku pogledajte nekoliko jednostavnih ideja koje lako možete rekreirati na svojim noktima ili u njima pronađite inspiraciju i dajte svojoj mašti i kistu na volju.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori