La Mer lansira kolekciju make upa

La Mer lansira kolekciju make upa

lamer-slider

S napretkom beauty industrije, napreduju i želje potrošača. Danas smo sve više u potrazi za multipraktičnim proizvodima koji će u jednome pakiranju sadržavati ne samo jednu, već više funkcija i savršeno odgovarati svim potrebama naše kože. Prepoznajući ovaj sve brže rastući trend multifunkcionalne kozmetike na tržištu, kultni beauty brend La Mer upravo je pokrenuo kolekciju Skincolor de la Mer, koja u jedno spaja moć make upa i preparativne kozmetike.

la-mer1

Ovo za La Mer ipak nije prva kolekcija make upa. Prvu su, bez mnogo pompe i s limitiranom distribucijom, iz brenda lansirali 2001., a nakon što je pala u zaborav, isto su pokušali i 2009. pa 2011. godine sa svega nekoliko proizvoda. Zato se za ovu novu kolekciju može reći kako je prva ‘punokrvna’, a u prodaju od 3. listopada ista donosi tekuću podlogu, korektor, puder u prahu i dva kista za nanošenje make upa.

Svi make up proizvodi fokus imaju ne samo na boji i moći prekrivanja nedostataka, već i na prepoznatljivoj La Mer njezi kože. Baš kao i legendarna krema Crème de la Mer, ovi novi make up aduti iz La Mera sadrže ključni sastojak originalne kreme ‘Miracle Broth’, koji je već godinama zaslužan za hidratiziranu, meku i besprijekornu kožu milijuna žena diljem svijeta. Cijelu kolekciju upoznajte ovdje.

la-mer2

La Mer The Soft Fluid Foundation SPF 20

la-mer3

La Mer The Concealer

la-mer4

La Mer The Powder

la-mer6

La Mer The Powder Brush

la-mer5

La Mer The Foundation Brush

Foto: La Mer

Učitati još
Zatvori