

Jesen u Hrvatskoj nosi posebnu čaroliju – miris svježe pečenih kestena koji se širi tržnicama, zlatne nijanse vinove loze koje se presijavaju na blagom suncu i hladniji zrak koji poziva na duge šetnje uz more ili kroz šumske staze. Ovo je vrijeme kada sezonske namirnice dosežu svoj vrhunac, a talentirani chefovi ih pretvaraju u mala gastronomska remek-djela, svaki tanjur priča svoju priču o regiji i tradiciji. Za sve koji cijene fine dining, autentične okuse i trenutke koji se pamte, ova jesenska sezona otvara vrata iskustvima koja jednostavno ne smijete propustiti.



Passion Week with Mastercard ove godine okuplja 16 vrhunskih JRE-Hrvatska restorana diljem zemlje, od Zagreba, preko Istre i Kvarnera, sve do Dalmacije i otoka. Svaki od tih restorana priprema poseban degustacijski meni inspiriran sezonskim namirnicama i lokalnom tradicijom, ali s modernim zaokretom koji će zadovoljiti i najzahtjevnija nepca. Ova kombinacija autentičnosti i inovacije čini gastro iskustvo u Passion Weeku jedinstvenim, idealnim za parove koji traže romantičnu večeru, prijatelje koji žele proslaviti poseban trenutak ili ljubitelje gastronomije željne novih otkrića.

Program se provodi u JRE-Hrvatska restoranima, a svaki restoran priča svoju autentičnu priču o terroiru.

Kada i gdje uživati u Passion Week iskustvu
Jesensko izdanje Passion Weeka traje od 29. rujna do 30. studenog, a svaki restoran sudjeluje prema unaprijed definiranom tjednom rasporedu, omogućujući da planirate svoje posjete i maksimalno uživate u iskustvu. Sezona je započela od 29. rujna do 5. listopada u Lemongardenu na Sutivanu i restoranu Navis u Opatiji, koji su otkrili svoje autorske menije. Od 6. do 12. listopada, svoje sezonske kreacije predstavili su Boba na Murteru i LD na Korčuli, dok od 13. do 19. listopada Boškinac u Novalji i Korak u Jastrebarskom nastavljaju gastro priču.
Od 20. do 26. listopada, ljubitelje vrhunskog fine dinga čekaju Pelegrini u Šibeniku, San Rocco u Brtonigli i Monte u Rovinju, a od 27. listopada do 2. studenog Zijavica u Mošćeničkoj Dragi, Kala u Supetru i Dubravkin put u Zagrebu donose svoja jesenska jela. Tjedan od 3. do 9. studenog rezerviran je za Plavi podrum u Voloskom i Vilu Rova na Krku, dok od 10. do 23. studenog gastro avanturu nastavlja Foša u Zadru, a jesenski program završava od 24. do 30. studenog u Badi u Umagu.
Svaki restoran nudi autorski degustacijski meni koji spaja sezonske namirnice, lokalnu tradiciju i kreativnost, pružajući jedinstveno iskustvo za sve koji žele istražiti hrvatsku gastronomsku scenu.

Jesenski Passion Week traje od 29. rujna do 30. studenog.

Ovo je savršena prilika za parove koji žele romantičnu večeru, prijatelje koji žele proslaviti poseban trenutak ili gurmane koji žele istražiti nova mjesta i okuse.

Jer cijenite autentična iskustva i želite biti među prvima koji probaju nešto novo…
Svaki degustacijski meni dizajniran je za dvoje i dostupan je po promotivnoj cijeni od 165,93 eura, a piće nije uključeno. Kupnja se odvija jednostavno putem priceless.com, gdje korisnici Mastercard kartica mogu osigurati svoje mjesto u omiljenom restoranu i dobiti sve potrebne upute za rezervaciju termina.
Korisnici Mastercard kartica tijekom programa dobivaju i mali znak pažnje – staro sjeme rajčice iz OPG-a Ćorluka, kao simbol povezanosti s lokalnim namirnicama i tradicijom.
Sudjelovanje u Passion Weeku nije samo prilika za vrhunsku večeru, već i za otkrivanje Hrvatske kroz okuse. Dok uživate u jelima koja spajaju lokalne sezonske proizvode i inovativne kulinarske tehnike, možete doživjeti i različite ambijente restorana: od intimnih zagrebačkih oaza do elegantnih obalnih lokacija koje gledaju na more, od rustikalnih interijera u unutrašnjosti do luksuznih terasa na otocima.

Ovo je iskustvo koje spaja luksuz i dostupnost, tradiciju i kreativnost, pružajući svima priliku da ove jeseni dožive hrvatsku gastronomiju na najvišoj razini. Bez obzira tražite li romantičnu večeru, druženje s prijateljima ili gastro avanturu, Passion Week with Mastercard nudi nezaboravno putovanje kroz 16 vrhunskih restorana i njihove sezonske okuse, sve na dohvat ruke putem priceless.com.

Sudjelovanje u Passion Weeku nije samo prilika za vrhunsku večeru, već i za otkrivanje Hrvatske kroz okuse.

Popis restorana i datuma:
13.10. – 19.10. Boškinac (Novalja)
13.10. – 19.10. Korak (Jastrebarsko)
20.10. – 26.10. Pelegrini (Šibenik)
20.10. – 26.10. San Rocco (Brtonigla)
20.10. – 26.10. Monte (Rovinj)
27.10. – 2.11. Zijavica (Mošćenička Draga)
27.10. – 2.11. Kala (Supetar)
27.10. – 2.11. Dubravkin put (Zagreb)
3.11. – 9.11. Plavi podrum (Volosko)
3.11. – 9.11. Vila Rova (Krk)
10.11. – 23.11. Foša (Zadar)
24.11. 30.11. Badi (Umag)
Promo
Foto: PR