Tjedan japanske kulture, gastronomije i tehnologije

Tjedan japanske kulture,
gastronomije i tehnologije

Ako volite Japan i njegovu kulturu, a posebice gastronomiju, preporučujemo vam da posjetite Dane japanske kulture, gastronomije i tehnologije koji sutra, 20. ožujka, započinju u zagrebačkom hotelu Westin i trajat će do 29. ožujka. U prostorijama predvorja, barova i restorana hotela bit će postavljena izložba posvećena japanskoj kulturi na kojoj će biti izložene tradicionalne i moderne umjetnine i fotografije te originalni predmeti iz Japana. Osim tradicionalne fotografije i predmeta, spoj Hrvatske i Japana očitovat će se u dodatku izložbi – fotografijama Damira Fabijanića koje je snimio tijekom svog boravka u Japanu.

japan

Posebna poslastica bit će japanski menu u restoranu Kaptol koji će japanska jela prenijeti u hrvatsku kuhinju, a za sve će goste posebno cijelog tjedna kuhati glavni kuhar japanskog veleposlanika Yuhei Aman. Doznajte kakvog je okusa pravi japanski omlet ili chirashi sushi te nazdravite početku proljeća u japanskom stilu – uz posebnu ponudu japanskog piva i sakea! Uživajte tijekom ručka ili večere u menijima po cijeni od 130 i 180,00 kuna.

japan3

Osim gastronomskih delicija i izložbe, 23. ožujka bit će održana prezentacija dostignuća japanske tehnologije, a 26. ožujka imat ćemo prilike poslušati večer tradicionalne japanske umjetnosti pričanja priča, rakugo. Ulaz je slobodan, a sve dodatne informacije potražite ovdje.

japan

Foto: Hotel Westin

Učitati još
Zatvori